Biblioteksbetjening af institutioner

Institutioner i Hvidovre Kommune kan bruge biblioteket som udflugtsmål og til at låne materialer. Efter aftale kan insitutionen få hentet eller bragt de lånte materialer en gang om måneden.
I vælger helt selv, hvilke materialer I vil låne til jeres institution, og vi hjælper selvfølgelig gerne, hvis I har specielle ønsker til for eksempel et emnearbejde eller en koloni.
 
Det er en god ide at aftale med os på forhånd, hvornår I kommer, så vi har tid til at hjælpe jer.  
- Kontakt børneudlånet på Hovedbiblioteket på tlf 3639 2040 eller Avedøre Bibliotek på tlf 3634 3600 for at aftale et besøg.
 
I står selv for at at samle materialer, låne dem og pakke bogkasser med materialerne. I kan låne bogkasser, som I kan pakke jeres materialer i, af personalet.
 
Hvis I har brug for det, kan vi bringe jeres bøger ud og/eller hente dem igen. Hver institution kan få hentet eller bragt bogkasser 1 gang pr. måned. Datoen for udbringning eller afhetning aftaler I med personalet, når I pakker bogkasserne.
 
I er naturligvis meget velkomne til at gøre biblioteket til jeres udflugtsmål, hvor I leger og spiser, og så kan I benytte lejligheden til at samle nogle bogkasser til jeres institution. 
 
Hvis I har spørgsmål, kan I kontakte Lone Skovgaard, tlf. 3639 2069, e-mail one@hvidovre.dk