Klassisk Lytteklub

Klassisk musik på Hovedbiblioteket. I Hovedbibliotekets klassiske lytteklub kan du høre foredrag om musik og dele din glæde ved at lytte til klassisk musik med andre.
Hvem
Til at guide os gennem musikaftenerne har vi engageret operasanger, cand.mag. Susanne Lange.
 
Hvor og hvornår
Arrangementerne bliver afholdt kl. 19.00 -21.00 i undervisningslokalet på Hovedbiblioteket.
 
Tilmelding
Man tilmelder sig arrangementerne via vores arrangementside, hvor man kan købe billet. Man kan også køb billetter i Informationen på HvidovreBibliotekerne.
Billetterne koster 20 kr. inkl. billetgebyr og bliver sat til salg i starten af sæsonen.
 
Forår 2019 i Klassisk Lytteklub   
 
Onsdag den 6. februar
Operaens historie 1 – fortalt af Susanne Lange
Kan du lide opera? Så er forårets to klassiske lytteklubber noget for dig. Den første aften hører du om operaens fødsel i Firenze i år 1600. Kunstformen udviklede sig hurtigt og blev en kæmpesucces. Inden man fik set sig om, åbnede operahusene på stribe i det meste af Europa. Du kommer også til at høre om operaen i barokken, den tidlige klassik, wienerklassikken og den gryende romantik. Og glæd dig til at høre skøn musik af bl.a. Monteverdi, Händel, Gluck, Mozart og Beethoven!
 
Tirsdag den 12. marts
Operaens historie 2 – fortalt af Susanne Lange
På rejsen gennem operaens historie hører du denne aften om romantikken, senromantikkens storværker og det 20. århundredes operaer. Og så lærer du noget om, hvad der rører sig på operascenen lige nu. For operagenren lever i bedste velgående, og nye værker opføres til stadighed. Glæd dig til musik af bl.a. Verdi, Wagner, Puccini, Strauss, Berg og Adès. Velkommen i den klassiske lytteklub!
 
Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Vivi Steen (vst@hvidovre.dk) eller Helle Tjørnov (hvt@hvidovre.dk)
 
Vel mødt til nogle herlige aftener i den klassiske musiks tegn!