Om dette arrangement

Tid
16:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For voksne
Foredrag & debat

Danskere på Mars!

27.11.20
Mød den lokale bybo astrofysiker Michael Linden-Vørnle fra DTU Space, som vil præsentere et levende foredrag om vores røde naboplanet, Mars.

Du kan få svar på spørgsmål som, har der nogensinde været liv på Mars? Hvordan er klimaet på Mars? Og kan mennesker blive Mars-beboere? Du kan også få seneste nyt om NASA’s Mars 2020-mission, som sender en vild robotbil afsted med danske fingeraftryk op på Mars for at finde liv...    

Eftermiddagens andet oplæg er med civilingeniør Christian Ohlendorff Knudsen, som vil fortælle om sin drøm om en enkeltbillet til Mars. Christian er nemlig stadig i spil til en deltagelse i realityprogrammet Mars One, som hvis det lykkes organisationen at rejse midler til et spektakulært tv-show på Mars, sender et udvalgt hold afsted til Mars for altid...

Som intermezzo til dagens oplæg vil der være et passende musikindslag, som leveres af det lokale Hvidovre Gymnasiums talentfulde musiklinje.

 

Bag Stjerneby

Siden 2017 har kulturproducent Sound21 og Hvidovrebibliotekerne produceret musik/science-events i workshop-samarbejde med lokale skoler, videnscentre og kulturscene.
For mere information kontakt: Julie Elizabeth Blædel / Hvidovrebibliotekerne / jzb@hvidovre.dk