Ølsmagning

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
150 Kr
Lokalitet
Hvidovre Bryghus
Byvej 83D
Arrangører
Hvidovre Kulturråd
Bestil billet(ter)
Foredrag & debat

Kom til ølsmagning og rundvisning på Hvidovres eget bryghus

07.05.19
Der bliver lagt op til en fantastisk aften i øllens tegn når Hvidovre Kulturråd inviterer til rundvisning og ølsmagning på Hvidovre Bryghus.

Hvidovre Kulturråd inviterer på rundvisning med efterfølgende ølsmagning på det nyåbnede Hvidovre Bryghus på Byvej i Hvidovre. Det bliver nogle fantastiske timer og en intim, spændende aften i øllets verden, hvor Hvidovre Bryghus danner rammerne og den professionelle brygger, Henrik Paludan-Møller viser rundt. Arrangementet foregår tirsdag den 7. maj 2019 kl. 19.00-21.00.

I et nedlagt autoværksted i Hvidovres grønne kile ligger Hvidovre Bryghus. Bryghuset forventer at levere egne titler som Pilsner, Classic, Porter, Hvede, IPA, Brown Ale og Hyldebajer til borgerne i Hvidovre – og hvem der ellers vil have. Bryghuset producerer derudover også specialøl under navnet Bunker Beer.

Åbningen af bryghuset startede i februar 2018 og er nu klar til at sætte sit tag i Hvidovre. Nu har du chancen for at komme med og opleve det nye bryghus, hvor der vil være rundvisning af bryggeren Henrik Paludan-Møller på bryggeriet, og hvor gæsterne vil se, hvordan bryghuset og dets maskiner og efterfølgende arbejde fungerer. Henrik vil også fortælle om øllen. Efterfølgende vil der være smagning på 5 forskellige øl, hvortil der vil blive serveret lidt brød og pølse til at akkompagnere med. Der vil være mulighed for at købe flasker og fadøl i flere størrelser med hjem.

Oplev Hvidovre Bryghus tirsdag den 7. maj 2019 kl. 19.00-21.00

Vær opmærksom på, at der er et meget begrænset antal billetter. Der lægges et billetgebyr på 5 kr. oven i billetprisen.