Red Warszawa & Manticora

Om dette arrangement

Lokalitet
Kometen
Hvidovrevej 280
2650 Hvidovre
Danmark
Tid
20:00 - 23:45
Pris
145 Kr
Bestil billet(ter)
Musik og film

Hvidovre Musikråd: Red Warszawa & Manticora

29.09.18
Hvidovre Musikråd er stolte af at kunne præsentere en aften i selskab med selveste Red Warszawa samt Manticora med gæsteoptræden af svenske Altair

Polsk punk og heavy metal i skøn forening: Red Warzsawa og special guests Manticora og Altair

Red Warszawa skriver om sig selv:
"Red Warszawa - læderklub på udebane

Red Warszawa er lavet af læder, Red Warszawa’s instrumenter er lavet af læder, Red Warszawa øvelokale er lavet af læder. Denne hellige 3-enighed er også smurt ind i olje… og ikke bare en slags olje, nej 3 slags olje. Helikopterolje, Massageolje og Amerikansk olje. Det hele er suppleret med nitter og kæder… især kæder. Red Warszawa er et meget dominant rockband. De dominerer især hinanden, men også fans og grise. Når de ikke binder hinanden fast i læderlokalet (den faste næve), laver de ud-af-huset-opgaver og folk kommer fra nær og fjern for at blive læderdomineret og spændt fast. Til læderworkshoppen vil der blive gnedet, presset og posseret i udfordrende stillinger. Så hvis du også er lavet af læder, så kom og få et par nitter sat fast, kom og bliv spændt fast af kæder og bliv døbt i olje…. 3 slags. Kom og bliv domineret."

Denne aften vil desuden byde på lokalbandet Manticora. Manticora blev dannet i Hvidovre tilbage i 1997, og har siden turneret både Europa og USA tyndt. Med hårdtslående thrash/powermetal med progressive undertoner, 7 udgivelser i bagagen og et nyt album på vej og udgivelse den 3. august 2018, er der lagt op til et brag af en koncert.

Desuden åbnes aftenen af det svenske thrash-band Altair fra Stockholm, som byder på party-thrash i stor stil. 

Koncertstart klokken 20, og dørene åbnes en time før. Koncerten er stående.

Der lægges et billetgebyr på 5 kr. oven i billetprisen.