Om dette arrangement

Tid
14:00
Pris
75 kr. (+ 5 kr. gebyr)
Lokalitet
Hvidovre Musikskole
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter)
Musik

AGENDA:FLAUTA

25.09.22
Hvidovre Musikråd inviterer til en spektakuler oplevelse, når vi byder AGENDA:FLAUTA velkommen til Hvidovre Musikskole!

Fløjteduoen AGENDA:FLAUTA består af fløjtenisterne Sofia Kayaya og Julius Ditlevsen. Duoen sætter fokus på det farverigt faceterede og velklingende repertoire for fløjteduo, med en attitude af uformel finkulturel rock n’roll-elegance. I det 19. århundredes København var fløjtemusikken højeste mode blandt borgerne, og de smukke fløjtetoner var lig med glæde, selskabelighed, og det skønne sociale liv. AGENDA:FLAUTA ønsker at bringe samme glæde ind i det pulserende byliv anno 2021 med denne koncert, der præsenterer et mangfoldigt program med fløjtemusikken gennem tiden fra barokken til vor egen tid. Der spilles musik af blandt andet den store fløjtekomponist F. Kuhlau, samt værker af L. v. Beethoven, og W. F. Bach og et nyere meditativt værk for fløjteduo af svenske Filip Melo.

Fløjtenist Sofia Kayaya har både som solist og orkestermusiker optrådt i store dele af verden. Både på klassiske scener og musikfestivaller, men også indenfor musikalske samarbejder på tværs af genrer som jazz, latin og pop, har hun spillet i de Nordiske lande, Polen, Brasilien, Taiwan, Kina, Burkina Faso og Skotland. Gennem egne iscenesættelser arbejder hun med at formidle klassisk musik, og har bl.a. skrevet musikteater forestillingen Leopold von Loppenskjold, som spillede på Aveny-T i 2012. Sofia Kayaya er uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, Sibelius Akademiet, Finland, og debuterede fra solistklassen ved Syddansk Musikkonservatorium i 2016.

Fløjtenist Julius Ditlevsen er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og han er freelancemusiker i det danske musikliv, både som kammer- og orkestermusiker. Julius repertoire spænder over alt fra klassisk musik til balkan og eksperimenterende musik. Han har siden 2012 været fast assistent ved Den Kongelige Livgardes Musikkorps og spiller i flere konstellationer herunder fløjte/akkordeon-duoen Ventus, der laver børnekoncerter med klassisk musik, og balkanbandet Supertrabant.

Koncerten finder sted på Hvidovre Musikskole søndag den 25. september 2022. Barens personale vil stå klar til at servere når dørene åbnes kl. 13.00. Koncertstart kl. 14.00.

Forsalg: 75 kr. / dørsalg: 95 kr. 
Der lægges et billetgebyr på 5 kr. oven i billetprisen.