Om dette arrangement

Tid
19:30 - 22:30
Pris
75,00 kr. (+ billetgebyr DKK 5.00)
Arrangører
Hvidovre Musikråd
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter)
Musik

Barkerole Jazz Group

19.09.20
Lørdag den 19. september 2020 bliver Hvidovre fyldt af lækre svingende toner når jazzbandet Barkerole Jazz Group gæster Aulaen i Avedøre Bibliotek og Kulturhus ...

Du har mulighed for at komme med til denne festlige aften, hvor den velklingende musik kommer til at gøre det udfordrende at sidde stille på stolen!

Barkerole Jazz Group er en yderst velspillende jazz-swing gruppe, der optræder med alle de medrivende og kendte numre fra swing-, blues- og jazzens forunderlige og festlige verden. Musikken spænder fra den tidlige New Orleans musik, frem til nyere indspilninger af den internationale musikscenes kendte kunstnere og deres jazz-, swing- og bluesnumre.

Barkerole Jazz Group består af Christian Wolff på bas, Lars Hallgren på keyboard og Erling Stryhn på trommer. Denne aften får de fornemt besøg af Kim Menzer på trombone og Niels Stuart på saxofon. Begge disse fantastiske musikere har mange års erfaringer på den danske jazzscene, og er med til at garantere en formidable og festlig aften.

Koncerten starter kl. 19.30, og døren åbnes kl. 18.30. Billetterne koster 75 kr. i forsalg og 95 kr. i dørsalg, såfremt der ikke er udsolgt. Du finder Avedøre Bibliotek og Kulturhus på Hovedstien 8, 2650 Hvidovre.