Om dette arrangement

Tid
21:00
Pris
175 kr. (+ 5 kr. i gebyr)
Lokalitet
Kometen
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter)
Musik

Best of Bowie

20.01.23
Tag med en tur ud til Kometen og se: Der er liv på Mars!

Best of Bowie er et dansk band, der hylder et af vor tids helt store rockikoner - David Bowie. De spiller Bowie som Bowie spillede Bowie - live!

Best of Bowie har turneret og præsenteret David Bowies musik i mange år og spillet de fleste steder. Store scener, som Smukfest, Amagerbio, Trommen, Viften og Train, har været i tourplanen, men Best of Bowie har også spillet på adskillige af de dejlige mindre scener, der heldigvis er mange af i landet.
Efter Bowies alt for tidlige exit i 2016, turnerede bandet Danmark rundt og fandt ud af, at der er et stort og trofast Bowie-publikum.

I 2017 fejrede de hans 70-års fødselsdag sammen med de mange Bowie-fans. Ikke kun i Danmark, men også i Tyskland, Sverige og Norge.

Musikalsk leder og guitarist gennem alle årene - Flemming Rasch - har samlet et hold kompetente Bowie-musikere og fået frontfigur Martin Stokbro tilbage som David Bowie. Martin var med de første seks år, da bandet slog navnet fast og Martin er en oplevelse på scenen. Han synger fantastisk og er fuld af den energi, der tager alle med på et musikalsk Bowietrip af dimensioner. Til Mars og tilbage igen.

Bandet består af:
Martin Stokbro – sang
Flemming Rasch – guitar/kor
Ian Broo/Jacob Stenz– keyboards/kor
Oliver Hasselflug – guitar
Thure Dan Petersen – trommer
Lars Andreasen – bas
Thea Iven Ulstrup – kor

Koncerten finder sted i Kometen fredag den 20. januar 2023. Barens personale vil stå klar til at servere, når dørene åbnes kl. 20.00. Koncertstart kl. 21.00.

Forsalg: 175 kr. / dørsalg: 195 kr. 
Der lægges et billetgebyr på 5 kr. oven i billetprisen.