Om dette arrangement

Tid
14:00 - 14:45
Pris
25,00 kr. (+ billetgebyr DKK 5.00)
Arrangører
Hvidovre Musikråd
Målgruppe
For børn
Køb billet(ter)
Musik

Børnejazz med Troldebierne

19.09.20
Hvidovre Musikråd er glæder sig til at præsentere Troldebierne i forbindelse med deres Jazz-dag i Avedøre!


HVOR TROLDEBIERNE BOR - Nyt show med Troldebierne!

Hvad gemmer der sig i træstubben i den magiske Myldreskov, hvor Troldebierne bor? Og hvad gemmer de i deres hemmelige pink kuffert? Kom og se Troldebiernes nye show 2020: Hvor Troldebierne bor og hør helt nye jazzsange med masser af swing og poesi, der formidler følelser om både dejlige og svære ting. Hvordan har man det, når man bliver forelsket? Er Troldeolde blevet sløj? Må jeg besøge hende i morgen, når hun er rask igen? Hvor bliver smørblomsten af om vinteren, når du må sige farvel til den? Forvandler tingene sig i Myldreskoven, og hvordan mon fantasiens farver ser ud?

Troldebierne har i år 10 års-jubilæum. De var nomineret til DMA Børnejazzprisen i 2016. Forsanger Lone Selmer fremfører sangene som et lille skuespil sammen med bandet, og hun er god til at lave en fest og inddrage børnene under koncerterne ved at opfordre til at danse, synge og lege. Børnene bliver præsenteret for forskellige musikgenrer i en jazz crossover med elementer fra bl.a. swingjazz, bossa nova, funk, rock og reggae.

Koncerten starter kl. 14.00, og døren åbnes kl. 13.30. Billetterne koster 25 kr. i forsalg og 30 kr. i dørsalg, såfremt der ikke er udsolgt. Du finder Avedøre Bibliotek og Kulturhus på Hovedstien 8, 2650 Hvidovre. Koncerten er med unummererede siddepladser.