Om dette arrangement

Tid
14:00
Pris
60 kr. (+ gebyr 5 kr.)
Lokalitet
Hvidovre Rådhus' gårdhave
Hvidovrevej 278
Arrangører
Hvidovre Musikråd
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter)
Musik

Gårdhavekoncert med Barkerole Jazz Group

04.09.21
Denne august eftermiddag, bliver det forhåbentligt flot sommervejr, når Barkerole Jazz Group lægger vejen forbi gårdhaven i Hvidovre Rådhus.

Barkerole Jazz Group er en yderst velspillende jazz-swing gruppe, der optræder med alle de medrivende og kendte numre fra swing-, blues- og jazzens forunderlige og festlige verden. Musikken spænder fra den tidlige New Orleans musik, frem til nyere indspilninger af den internationale musikscenes kendte kunstnere og deres jazz-, swing- og bluesnumre.

Barkerole Jazz Group består af Christian Wolff på bas, Lars Hallgren på keyboard og Erling Stryhn på trommer. Denne aften får de fornemt besøg af Kim Menzer på trombone og Niels Stuart på saxofon. Begge disse fantastiske musikere har mange års erfaringer på den danske jazzscene, og er med til at garantere en formidable og festlig aften.

Koncerten finder sted i Hvidovre Rådhus' gårdhave, Hvidovrevej 278, 2650 Hvidovre. Find indgangen på bagsiden af rådhuset. I tilfælde af regnvejr flytter koncerten ind i rådhusets kantine. Der vil være unummererede siddepladser. 

Koncerten starter kl. 14.00, og barens personale vil stå klar til at servere når dørene åbnes kl. 13.00. Køb smørrebrød når du køber billetter. Det er ikke muligt, at købe smørrebørd på dagen.

Forsalg: 60 kr. // dørsalg: 80 kr.
Der lægges et billetgebyr på 5 kr. oven i billetprisen. 

OBS: der er begrænsede pladser, grundet retningslinjer i forbindelse med covid-19 og vi tager ikke imod kontanter. 

Retningslinjerne til koncerten bliver opdateret løbende, så vi kan leve op til Kulturministeriets nyeste retningslinjer. De endelige retningslinjer bliver sendt pr. mail til alle billetkøbere forinden koncerten.