Om dette arrangement

Tid
14:00
Pris
60,00 kr. (+ billetgebyr DKK 5.00)
Lokalitet
Hvidovre Rådhus' gårdhave
Hvidovrevej 278
Arrangører
Hvidovre Musikråd
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter)
Musik

Gårdhavekoncert med Front Cover

29.08.20
Denne august eftermiddag, bliver det forhåbentligt flot sommervejr igen, når Front Cover lægger vejen forbi gårdhaven i Hvidovre Rådhus.

Det lokale festband, Front Cover, spiller velkendt musik: glad pop- og rockhits fra 50’erne og frem til i dag. Det festglade band har seks år på bagen og består af Melany (sang), Kaj Kyndesen (bas), Jens Lohfert Jørgensen (trommer), Keld Andersen (western- og rythmeguitar) og Johnny Nikolaisen (leadguitar)

Koncerten finder sted i Hvidovre Rådhus' gårdhave. Find indgangen på bagsiden af rådhuset. I tilfælde af regnvejr flytter koncerten ind i rådhusets kantine. Der vil være unummererede siddepladser. 

Koncerten starter kl. 14.00, og barens personale vil stå klar til at servere når dørene åbnes kl. 13.00. Køb smørrebrød når du køber billetter. Det er ikke muligt, at købe smørrebørd på dagen.

Forsalg: 60 kr. // dørsalg: 80 kr.
Der lægges et billetgebyr på 5 kr. oven i billetprisen. 

OBS: der er begrænsede pladser, grundet retningslinjer i forbindelse med covid-19 og vi tager ikke imod kontanter. 

Vigtigt at vide om gårdhavekoncerten d. 29. august 2020:

Vi har udarbejdet en koncertopstilling, der nøje følger myndighedernes COVID-19 regler, og vi beder dig om at hjælpe til, så alle kan gå til koncert under trygge forhold.

Vi har et begrænset antal billetter til salg. Koncerten er med siddende publikum – det sker for at vi kan sikre den rette afstand mellem folk. Det er desværre ikke tilladt at danse til musikken, og vi må bede dig om ikke at synge med, men du må hellere end gerne rocke med fra din stol. Når du ankommer til billet check-in, vil du blive anvist en plads af vores personale. Vi anbefaler, at man køber billet i forsalg, og kommer man i en gruppe sammen, anbefaler vi, at man også køber billetter samlet. Dermed er det lettere for os at sikre alle en god plads til koncerterne og at sikre, at I kan sidde sammen. Skulle der være billetter i overskud, kan de også købes i døren – dog kun med kort eller MobilePay.

Dørene åbner en time inden koncertstart. Det er en god idé at komme i god tid, så vi undgår kødannelse, både når du skal anvises en siddeplads, og hvis du skal i baren. Vi sælger drikkevarer og kage, og her gælder ligeledes, at vi af hensyn til hygiejne kun tager kort og MobilePay. Vi udleverer dit smørrebrød og et sæt engangsbestik ved fremvisning af billet, som du kan tage med hen til din siddeplads.

Publikum, der er i risiko for alvorligt sygdomsforløb med COVID-19, bør udvise stor forsigtighed ved besøg. Vi opfordrer alle til at holde afstand under hele arrangementet.

Der bliver selvfølgelig taget grundig hånd om rengøring, og der vil være håndsprit til rådighed. Vi opfordrer derudover alle til at passe på hinanden, så vi sammen kan nyde vores traditionsrige gårdhavekoncert!