Gasbox

Om dette arrangement

Tid
20:00 - 21:30
Pris
100,00 kr. (+ billetgebyr DKK 5.00)
Lokalitet
Kometen
Arrangører
Hvidovre Musikråd
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter)
Musik

Gasbox spiller to koncerter i Kometen den 31. oktober 2020

31.10.20
Hvidovre Kulturråd inviterer til en aften i Kim Larsens ånd, når kopibandet Gasbox spiller to koncerter i Kometen den 31. oktober 2020.

Dette er købssiden til billetterne til koncerten kl. 20.00

Der er ingen tvivl om, at Kim Larsen var hele Danmarks største og mest folkekære spillemand. I næsten 50 år spillede og sang Kim Larsen sig ind i danskernes hjerter – først med Gasolin’ i 70’erne, Bellami i 80’erne, Bell*Star i 90’erne og de sidste 24 år med Kjukken. Kim Larsen er den kunstner, der har spillet flest koncerter på dansk jord og musikken lever videre! Med stor respekt spiller Gasbox sangene, som har gjort Gasolin’ til Danmarks største rockband gennem tiderne. Danmarks bedste Kim Larsen-sanger er front, når Gasbox giver publikum en koncertoplevelse fyldt med nostalgi, intensitet og personlig indlevelse, der er så tæt på den ægte vare, som man kan komme.

Gasbox har siden 2010 spillet flere hundrede koncerter mange steder i landet. Efter medvirken i Tv-programmet ”Danmark har talent” på TV2, hvor de nåede helt til semifinalen, har de fået god medvind på landevejen og opnået masser af succes, ikke mindst fordi forsanger og guitarist, René Hejdmann, både lyder og ligner Kim Larsen. Med sig har han altid sine tre veloplagte og professionelle musikalske legekammerater, René Davidsen (leadguitar), Jan O. Thomassen (bas) og Johnny Kolstrup (trommer).

Sæt allerede kryds i kalenderen til et brag af en Kim Larsen-fest når Gasbox kommer og sætter gang i Kometen. Koncerten finder sted lørdag den 31. oktober.

Hvidovre Kulturråd har modtaget en overvældende respons i forhold til koncerten. Dog kan rådet ikke, grundet Covid-19 restriktionerne, afholde koncerten med de 300 publikummer der ellers var planlagt. Derfor spiller Gasbox helt ekstraordinært to koncerter med færre publikummer den 31. oktober. Første gang kl. 16.00 og anden gang kl. 20.00.

Sæt kryds i kalenderen nu til et brag af en Kim Larsen-fest når Gasbox kommer og sætter gang i Kometen. Koncerterne finder sted lørdag den 31. oktober 2020 kl. 16.00-17.30 og kl. 20.00-21.30. Dørene åbner en time før hver koncert. Billetpris: 100 kr. ekskl. gebyr. Billetter kan købes på Hvidovre Kulturråds Facebookside @Hvidovrekulturrad eller på HvidovreBibliotekerne.

Vigtigt at vide om Gasbox-koncerterne den 31. oktober 2020

Vi opfordrer alle gæster til at spritte af før du går ind i Kometen og holde afstand under koncerten. Deltag ikke, hvis du føler dig syg. Tag hensyn og pas på dine medpublikummer. Der vil være sprit til rådighed i Kometen.

Begge koncerter med Gasbox er siddekoncerter, da det er sådan, at vi sikrer afstanden mellem publikum. Koncerterne åbner dørene en time før koncertstart.

Baren er kun åben fra dørene åbner frem til koncertstart. Baren lukker herefter.

Publikum, der er i risiko for alvorligt sygdomsforløb med Covid-19, bør udvise stor forsigtighed ved besøg.

Retningslinjerne til koncerterne bliver opdateret løbende via Kulturrådets Facebookside.