Om dette arrangement

Tid
20:00
Pris
125 kr. (+ 5 kr. i gebyr)
Lokalitet
Kometen
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter)
Musik

Grumpynators og Strawberry Slaughterhouse

29.10.22
Hvidovre Musikråd inviterer til vild rock, når vi byder Grumpynators og Strawberry Slaughterhouse velkommen til Kometen!

Grumpynators:

Der er garanti for en mega fest af de helt store, når Grumpynators indtager scenen!

Grumpynators store styrke er deres rå og upolerede live‐optræden. De kommer buldrende som en stor amerikansk V8’er, med overbevisende energi, nerve og power som hver gang smelter band og publikum sammen til en uforglemmelig koncertoplevelse. Med sig har de deres helt egen form for Rock ‘n’ Roll, kaldet Motorbilly; Et eksplosivt mix af Hard Rock, Metal og Rockabilly, som tro mod 50’ernes Rock ‘n’ Roll, spilles med kontrabas i stedet for
elbas.

Grumpynators består af 4 erfarne musikere, med en fortid I bands som Taggy Tones og Jackal. Tilsammen har de indspillet 13 studie albums og har bidraget med numre til mere end 30 compilation albums. Grumpynators er: Emil Øelund - Vokal & guitar, Christian Nørgaard - Guitar,
Jakob Øelund - Kontrabas, Per Fisker - Trommer.

Strawberry Slaughterhouse:

Et af 90’ernes mest interessante danske rockbands, Strawberry Slaughterhouse, er tilbage.

Bandet, der eksisterede mellem 1992-99, nåede at udgive to albums og spillede et utal af udsolgte koncerter i både Danmark og udlandet.

Det er 3/4 af det originale band, der er gået sammen. Den oprindelige bassist, David, er desværre forhindret i at være med i bandet igen. Ny bassist hedder Mads Dammann som har en fortid i bandet The Hitchcocks.
Strawberry Slaughterhouse har brugt det sidste par år på at lege sammen i studie og i øvelokale og derfor vil der muligvis blive luftet et par nye numre side om side med numre fra de to albumudgivelser 'Teenage Torturechamber' (1995) og 'Suck and the art of surviving suburbia' (1997).

De tre tilbageværende medlemmer af Strawberry Slaughterhouse, Karsten, Caspar og Henrik, har gennem alle årene forblevet venner og fremover kommer de altså til at se endnu mere til hinanden, da en ny udgivelse ”Heart of Cheapness” er i støbeskeen. Første single ”PleasureCrusing kan allerede høres nu.

Koncerten finder sted i Kometen lørdag den 29. oktober 2022. Barens personale vil stå klar til at servere, når dørene åbnes kl. 19.00. Koncertstart kl. 20.00. Det er et stående arrangement.

Forsalg: 125 kr. / dørsalg: 145 kr. 
Der lægges et billetgebyr på 5 kr. oven i billetprisen.