Om dette arrangement

Tid
15:00
Pris
125,00 kr. (+ billetgebyr DKK 5.00)
Lokalitet
Kometen
Arrangører
Hvidovre Musikråd
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter)
Musik

James Sampson & Århus Gospel kvartet

21.11.20
Kom til livsbekræftende Gospelfest i Kometen!

Den 21. november 2020 inviterer Hvidovre Musikråd til et brag af en feel-good koncert, når solisten James Sampson gæster Kometen sammen med Århus Gospel kvartet. Aarhus Gospel kvartet er udsprunget af samarbejdet i det professionelle gospelkor, Gunnertoft Gospel Singers. De talentfulde sangerne i gruppen har alle en uddannelse fra musikkonservatoriet.

Århus Gospel kvartet tager udgangspunkt i den traditionelle gospel, og repertoiret suppleres med både nye fortolkninger af salmer, evergreens og nyere gospelmusik. Publikum kan forvente at blive inddraget i en sprudlende og livsbekræftende koncert, hvor man kun kan gå fra koncerten med spil på læben og gospelrytmer i kroppen!

Århus Gospel kvartets pianist er den yderst erfarne Rebecca Bruhn. Denne aften får den fantastiske kvartet besøg af den talentfulde solist James Sampson. Han er en fortryllende musiker kendt fra både ”Stjerne for en aften”, ”Dansk Melodi Grand Prix” og ”Vild med Dans”. James Sampson besidder et talent langt ud over det sædvanlige, og er ikke kun elsket for hans varme sangstemme, men også naturlige charme, der tryllebinder tilhørerne, fra første tone.

Koncerten finder sted lørdag d. 21. november 2020. Dørene åbnes kl. 14.00, og koncertstart er kl. 15.00. Koncerten er siddende. Du finder Kometen på Hvidovrevej 280, 2650 Hvidovre.

Forsalg: 125 kr. // dørsalg: 145 kr.
Der lægges et billetgebyr på 5 kr. oven i billetprisen.