Gasbox

Om dette arrangement

Tid
20:00 - 22:00
Pris
100 kr.
Lokalitet
Kometen
Målgruppe
For voksne
Musik

- KONCERTEN ER RYKKET -Oplev Danmarks bedste Kim Larsen kopiband i Kometen

31.10.20
- KONCERTEN ER RYKKET TIL DEN 31. OKTOBER 2020 -

For at medvirke til at begrænse corona-smitte har Hvidovre Kommune onsdag den 11. marts besluttet indtil videre at aflyse eller udsætte alle arrangementer, hvor kommunen er arrangør. Det gælder også koncerten med GASBOX lørdag den 21. marts. Hvidovre Kulturråd har sammen med GASBOX besluttet at flytte koncerten i Kometen fra den 21. marts til lørdag den 31. oktober 2020.

Har du allerede købt billet til koncerten den 21. marts, kan du benytte billetten den 31. oktober 2020 i stedet. Tidspunkt for dør- og koncertstart ændres ikke ift. ny koncertdato. Har du købt billet og er du forhindret i at deltage den 31. oktober, kan billetten minus gebyret refunderes ved henvendelse til bibl.hvidovrebillet@HVIDOVRE.DK og alle andre spørgsmål ang. koncerten skal henvendes til kultur@hvidovre.dk

 

Gasbox – Danmarks bedste Kim Larsen kopi

Der er ingen tvivl om, at Kim Larsen var hele Danmarks største og mest folkekære spillemand. I næsten 50 år spillede og sang Kim Larsen sig ind i danskernes hjerter – først med Gasolin’ i 70’erne, Bellami i 80’erne, Bell*Star i 90’erne og de sidste 24 år med Kjukken. Kim Larsen er den kunstner, der har spillet flest koncerter på dansk jord og musikken lever videre! Gasbox spiller og synger, med stor respekt, sangene som har gjort Gasolin’ til Danmarks største rockband gennem tiderne og ikke mindst Kim Larsen til en af de største danske kunstnere nogensinde. Danmarks bedste Kim Larsen-sanger er front, når Gasbox giver publikum en koncertoplevelse fyldt med nostalgi, intensitet og personlig indlevelse, der er så tæt på den ægte vare, som man kan komme.

Gasbox har siden 2010 spillet flere hundrede koncerter mange steder i landet. Efter medvirken i Tv-programmet ”Danmark har talent” på TV2 hvor de nåede helt til semifinalen, har de fået god medvind på landevejen og opnået masser af succes, ikke mindst fordi forsanger og guitarist, René Hejdmann, både lyder og ligner Kim Larsen. Med sig har han altid sine tre veloplagte og professionelle musikalske legekammerater, René Davidsen (leadguitar), Jan O. Thomassen (bas) og Johnny Kolstrup (trommer).

Sæt allerede kryds i kalenderen nu til et brag af en Kim Larsen-fest når Gasbox kommer og sætter gang i Kometen. Koncerten finder sted lørdag den 21. marts 2020 kl. 20.00-22.00. Dørene åbner kl. 19.00. Billetpris: 100 kr. eks. gebyr. Billetter kan købes på Hvidovre Kulturråds Facebookside @Hvidovrekulturrad eller på HvidovreBibliotekerne.