Om dette arrangement

Tid
20:00
Pris
125 kr. (+ 5 kr. i gebyr)
Lokalitet
Kometen
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter)
Musik

Muddy Madsens Blues Band

11.11.22
Hvidovre Musikråd inviterer til fest, når vi byder Muddy Madsens Blues Band velkommen til Kometen!

Med nerven og hjertet til bluesmusikken, byder Muddy Madsen Blues Band, med sine energiske og velspillende musikere, her på en stor musikalsk oplevelse.

Udover fortidens, samt nutidens, klassiske bluesnumre i bandets repertoire, tillader sig også musikalske ”afstikkere” over til kendte pop & rock numre og stille ballader, der har sit ”afsæt” i blues musikken. På denne måde, får publikum, en musikalsk ”vifte” af bluesmusikken og dens betydning for en stor del af musikken i dag.

Publikum mærker tydeligt musikernes energi og livsglæde fra scenen med bl.a. Nicolai ”Muddy” Madsens solide & markante guitar, som bliver udført og spillet fra ”øverste hylde”, sammen med hans vokal på en stor del af numrene, som smitter af på tilhørerne med numre, som fortjener at blive spillet & hørt.

Maria Kull holder i bandets øvrige numre, publikum fanget i sin hule hånd med sin helt fantastiske sangstemme samtidig med sit keyboardspil. Muddy og Maria er stærkt akkompagneret af Tom Rasmussens insisterende mundharmonikaspil og med et ”tight” og detaljeret trommespil af Erling Stryhn, som lægger fundamentet i musikken, sammen med bandets seje & solide bassist.

Bandets store inspiration er bl.a. hentet hos Eric Clapton og Robert Johnson og man kan nyde detaljerede udgaver af både Janis Joplins ”Mercedes Benz”, Fleetwood Macs ”Need your love so bad”, Gary Moore/Poul Butterfields ”Walking by my self” samt numre, som ”Miss Cillies Blues” fra storfilmen ”Farven lilla”.

Alle numre, bliver udført, med stor kærlighed til musikken af Muddy Madsen Blues Band. Så kære publikum, her er absolut noget ”på spil”. Så "Hop Med, på Blues-toget” og få en livsbekræftende & stor musikalsk oplevelse sammen med dette super professionelle band, der kommer helt ud over scenekanten, ved deres koncerter.

Aftenens supportband: STeB
Bandet, STeB, blev født i slutningen af august 2015 og er dedikeret til blues- & rockmusikken.

Bandet består i dag af: Birgit Holm-Petersen på vocal, rytmeguitar og mundharpe. Bent Kruse Petersen på lead guitar og trommerne varetages af Thomas Munk-Nielsen, og på bas og vocal er Torben Bohl.

Koncerten finder sted i Kometen fredag den 11. november 2022. Barens personale vil stå klar til at servere når dørene åbnes kl. 19.00. Koncertstart kl. 20.00. Det er et stående arrangement.

Forsalg: 125 kr. / dørsalg: 145 kr. 
Der lægges et billetgebyr på 5 kr. oven i billetprisen.