Tekst på gul baggrund: The best of The Beatles live with Repeatles

Om dette arrangement

Tid
20:00
Pris
Forsalg: 125 kr. // dørsalg: 145 kr.
Arrangører
Hvidovre Musikråd
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter)
Musik

- NY DATO - Repeatles

17.10.20
Efter en fantastisk koncert på taget, har vi inviteret Repeatles indenfor i Kometen! Oplev Repeatles live, når de spiller THE BEST of THE BEATLES!

For at medvirke til at begrænse corona-smitte har Hvidovre Kommune besluttet indtil videre at aflyse eller udsætte alle arrangementer, hvor kommunen er arrangør. Det betyder, at koncerten med Repeatles lørdag den 18. april nu er flyttet til lørdag den 17. oktober 2020.

Har du allerede købt billet til koncerten den 18. april, kan du benytte billetten den 17. oktober 2020 i stedet. Tidspunkt for dør- og koncertstart og sted ændres ikke ift. ny koncertdato.
Er du forhindret i at deltage den 17. oktober, kan billetten minus gebyret refunderes ved henvendelse til kultur@hvidovre.dk. Hvis du har købt dine billetter fysisk på et af HvidovreBibliotekerne, kan du få din billet refunderet, når de åbner igen. Pengene vil blive sat ind på dit betalingskort.
Mens vi venter på oktober, kan Hvidovre Musikråd anbefale at gå på opdagelse på Repeatles’ Facebook. Her ligger flere videoer fra koncerter, bl.a. da Repeatles besøgte Hvidovre i efteråret under Vestegnens Kulturuge.

Vi beklager ulejligheden og håber på at se jer alle i efteråret!

Med venlig musikhilsen
Hvidovre Musikråd

 

Repeatles har manifesteret sig som Danmarks absolut bedste og mest alsidige Beatlesband og som det eneste band spillet samtlige Beatlesalbums live på scenerne rundt omkring i Danmark, Sverige, England, Tyskland og – Grønland.
Repeatles har udvalgt en stribe af deres egne yndlingssange og præsenterer en koncert fra det allertidligste Beatles til det allerseneste meget komplicerede Beatles.
Repeatles har Danmarks to i særklasse bedste Beatlessangere i Peter Smith og Brian Jensen suppleret af superrutinerede Robert Mulder på bas, Karsten Mansa på trommer og Asger Ahn på keyboards.

Koncerten finder sted i Kometen lørdag den 17. oktober 2020. Koncerten starter kl. 20.00, og barens personale vil stå klar til at servere når dørene åbnes kl. 19.00. Der vil være unummererede siddepladser ved borde.

Forsalg: 125 kr. // dørsalg: 145 kr.
Der lægges et billetgebyr på 5 kr. oven i billetprisen.