Om dette arrangement

Tid
20:00
Pris
125 kr. (+ 5 kr. i gebyr)
Lokalitet
Kometen
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter)
Musik

Torben Lendager & The Roosters

22.04.22
Hvidovre Musikråd inviterer til fest, når vi byder Torben Lendager & The Roosters velkommen til Kometen!

Torben Lendager & The Roosters er navnet på bandet med danmarks ældste teenager i forgrunden, nemlig Torben Lendager som mange nok vil huske fra de gode "gamle"  idoldage. I 1970'erne serverede orkestret Walkers det ene store hit efter det andet. Hvem husker ikke: 'Little Kitty', 'Shalalala', 'Forever together' samt 'Fire' for bare at nævne et par stykker.

Forsanger var Torben Lendager. Han fik mange pigehjerter til at banke, og der blev ikke sparet på energien, når han
optrådte.

I dag har Torben Lendager et fast samarbejde med The Roosters, som i mange år har spillet et utal af koncerter over hele landet, og er garant for det musikalske lydtæppe med deres store musikalitet og flotte vokalarbejde. Det er rutinerede folk med mange års erfaring på den danske musikscene. Tilsammen danner de Torben Lendager & The Roosters, hvor repertoiret er sammensat af numre fra Walkerstiden, Torbens egen solokariere samt diverse covernumre.

Koncerten finder sted i Kometen fredag den 22. april 2022. Barens personale vil stå klar til at servere når dørene åbnes kl. 19.00. Koncertstart kl. 20.00. Der er unummererede siddepladser med dansegulv.

Forsalg: 125 kr. / dørsalg: 145 kr. 
Der lægges et billetgebyr på 5 kr. oven i billetprisen.