Om dette arrangement

Tid
20:00
Pris
120 (+ billetgebyr DKK 5.00)
Lokalitet
Kulturhus Risbjerggaard
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter)
Musik

Tradish

17.03.23
Hvidovre Musikråd fejrer Skt. Patricks dag sammen med Tradish og deres danser, Gunilla.

Siden de blev dannet i 2009, har Tradish optrådt på hundredvis af scener på tværs af Europa. Bandet har mødt og genset et publikum, der værdsætter den åbne og personlige tilgang til den traditionelle irske musik, der kendetegner Tradish. Som en del af den levende irske musiktradition, spiller Tradish sig ind i en spændende og livsbekræftende blanding af det gamle og det nye, fortid og nutid, med en stærk forankring og respekt for rødderne.

Det sidste album Handmade tales er en samling af 15 håndlavede numre udført på håndlavede akustiske instrumenter - 15 fortællinger med hver sin historie. Det er et destillat af bandets helt specielle lyd, hvor deres egne kompositioner tilføres den irske traditionelle musik. Handmade tales er et snapshot af, hvordan bandets karakteristiske lyd har udviklet sig gennem mange års sammenspil: lyden af ​​3 stemmer og 6 hænder, som spiller på instrumenter håndbygget af træ, strenge og gedeskind.

I løbet af de sidste 5 år har Tradish i en koncertrække optrådt med danseren Gunilla Odsbøl, som er Europamester i irsk step. Gunillas fødder kan høres på et af pladens dansenumre og lægger også vejen forbi Hvidovre til marts.

Tradish er:
John Pilkington: vokal, guitar, bouzouki
Louise Ring Vangsgaard: violin, viola, vokal
Brian Woetmann: bodhrán, percussion, mandolin, vokal, step

Koncerten finder sted i Kulturhus Risbjerggaard fredag den 17. marts 2023. Barens personale vil stå klar til at servere, når dørene åbnes kl. 19.00. Koncertstart kl. 20.00.

Forsalg: 125 kr. / dørsalg: 145 kr. 
Der lægges et billetgebyr på 5 kr. oven i billetprisen.