Om dette arrangement

Tid
20:00
Pris
150 kr. (+ 5 kr. i gebyr)
Lokalitet
Kulturhus Risbjerggaard
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter)
Musik

Troels Trier: Fra Røde Mor til Grøn Far

21.04.23
Hvidovre Musikråd glæder sig til at byde Troels Trier velkommen til Hvidovre med hans kunstudstilling og jubilæumsshow

Troels Trier debuterede som sangskriver i 1969, og kunne derfor fejre sit 50-års jubilæum som scenekunstner i 2019. Han kan også med rette kalde sig multikunstner. Som musiker, sanger, entertainer, skuespiller, komponist, forfatter, billedkunstner, keramiker m.m. mangler han efterhånden kun at tilføje ”balletdanser” til rækken af kunstneriske discipliner, som han har beskæftiget sig med i sin lange karriere.

Men hvem ved, hvad fremtiden bringer?!

I de senere år har maleriet dog fyldt det meste og har resulteret i talrige udstillinger i gallerier og kunsthaller over hele landet.

Men showbusiness trækker, og med dette soloshow er Troels Trier tilbage på landevejene med sange og anekdoter fra sin lange karriere fra Røde Mor til Trier & Brüels bodegashow.

Oplev denne aften med historiefortælling, sang og musik, som vi alle kender. Ved showet afholder Troels Trier en lille kunstudstilling med sin kunst, som der er mulighed for at købe.

Koncerten finder sted i Kulturhus Risbjerggaard torsdag den 13. oktober 2022. Barens personale vil stå klar til at servere når dørene åbnes kl. 19.00. Koncertstart kl. 20.00. Der er unummererede siddepladser med dansegulv.

Forsalg: 150 kr. / dørsalg: 170 kr. 
Der lægges et billetgebyr på 5 kr. oven i billetprisen.