Vi har åbent for bestillinger og afhentning

25.02.21
Du mulighed for at bestille og hente materialer.

Bestil og hent

Du kan bestille både her på hjemmesiden, på Biblioteket app'en og via bibliotek.dk. Du kan også kontakte os på tlf 3639 2000 i hverdagene mellem kl. 10.00-12.00 og 15.00-17.00.  

Ingen film og spil

På grund af svind er det ikke muligt at reservere film og spil i perioden. Det er teknisk muligt at reservere film og spil via app'en, men de bliver sorteret fra og vil ikke kunne hentes. Vi beklager og henviser til Filmstriben, hvor du kan se film online.

Afhentning

Du vil få løbende besked, når dine materialer er klar til afhentning. De kan afhentes i forhallen på Hovedbiblioteket og på Avedøre Bibliotek og Kulturhus i tidsrummene kl. 10.00-12.00 og 15.00-17.00 i hverdagene. De er ikke pakket i poser, så husk at tage en pose med.

Hvis du har en reservering, som du ikke ønsker at hente, så skriv til os på hvbib@hvidovre.dk eller ring i telefontiden.

Aflevering

Du behøver ikke at aflevere materialer i lukkeperioden. Når bibliotekerne åbner igen, vil det i en periode være muligt at aflevere materialer du har lånt hos os, uden at skulle betale gebyr.
Hvis du stiller materialer til aflevering i Hovedbibliotekets forhal eller på Avedøre Bibliotek og Kulturhus, er det på eget ansvar.
 

Tags