Om

Hvidovre Hovedbibliotek er åbnet!

Nu kan du selv gå rundt i udlånet og finde bøger, du gerne vil have med hjem. Du må også gerne sætte dig og kigge i bøgerne, eller sætte dig med dit eget it-udstyr. Du må også bruge enkelte af bibliotekets computere igen til hurtige opslag og vi har igen åbnet for at du kan læse avisen i vores avislæsesal.

Det er desværre stadig ikke muligt for børn at lege i udlånet og det er i øjeblikket heller ikke tilladt at spise på biblioteket.

Det selvbetjente bibliotek er ikke åbent.

Læse mere om hvad du kan og ikke kan på biblioteket lige nu

Begrænset antal besøgende

Der er begrænsninger på, hvor mange mennesker, der må være på biblioteket ad gangen. På Hovedbiblioteket må der være 100 personer ad gangen ud over personalet. Det er tilladt at vente i forhallen, men det er ikke tilladt at gøre ophold.

Hvordan kommer du hertil

Planlæg din rejse til Hvidovre Hovedbibliotek med Rejseplanen

Parkering

Der er en parkeringsplads foran biblioteket og Hvidovre Rådhus med forskellige parkeringstider.

Et område, markeret med rødt på kortet, er til 3 timers parkering mellem kl 10 og 14. Et andet område, markeret med orange, er til 30 minutters parkering i Rådhusets åbningstid. Der er et område, markeret med grønt på kortet, der er reserveret til elbiler og tilsidst et område, markeret med blåt på kortet, der er reserveret til handicap pladser.
 

Parkering foran biblioteket

 

Hjertestarter

Find hjertestarteren i foyeren ved Kometen/ Medborgersalen.