Voksenarrangement

Hold dig frisk 2024

Vi gør klar til en ny omgang - Hold dig frisk

Af Mette Fairgrieve

Se programmet for den kommende sæson

21. august. Poesi rute - En poetisk sansetur i Vigerslevparken

Vi går i tavshed, stopper op og lytter til digte om naturen og efteråret. Vi skal ned i gear og mærke os selv i samspil med naturen.

28. august. Linedance - Nye trin og linedance

Koordination, balance og ikke mindst store smil – det er blot lidt af det du vil blive møde, når Bente og Anny byder op til dans. Du behøver ikke at have erfaring med linedance for at kunne deltage. 

4. september. Fællessang - Fællessang og fællesskab

At synge er godt for sindet, men vidste du, at det faktisk også er godt for dine lunger, din stemme og hjerne? Kom med når vi synger sammen – akkompagneret af Helle fra Hvidovre Bibliotek.

11. september. Skak - Skakmat med Hvidovre Skakklub

Vi skal have gang i de små grå hjerneceller. Hvidovre Skakklub kommer og lærer os grundreglerne i skak, og bagefter skal vi selv prøve kræfter med det hjernevridende spil.

18. september. Stole yoga

Yogainstruktør Piear guider os gennem milde yogaøvelser, hvor din balance, smidighed og koordination bliver trænet. 

25. september. HOFOR - Kom med under jorden

Hvad bliver der gjort når skybruddet sætter ind? Det vil Morten fra HOFOR fortælle om, når han åbner op for besigtigelse af Kystagerparkens underjordiske bassin.

2. oktober. Litteraturbanko

Litteraturbanko m. rundvisning i det ukendte Hovedbibliotek. Litteraturbanko er oplæsning og banko på én gang. Bankopladens tal er skiftet ud med ord, som du skal spotte i de tekster, som bliver læst højt. Vi har fine præmier og sidegevinster på højkant. Vi slutter af med en rundtur bag kulisserne på Hovedbiblioteket, blandt andet med en tur i bibliotekets magasin.

9. oktober. DJ med musik og historier

Musikbibliotekar Claus Rosenblad vender plader fra de glade tressere, som alle har den fællesnævner, at de tilhører genren, ”Sunshine pop”. En musikstil som kendetegnes ved at have et overskud af gode ”vibes” og som oftest får de fleste mennesker i godt humør – unge som gamle. Hvorfor dette er tilfældet, vil Claus fortælle lidt om undervejs, og så skal vi ellers bare nyde selve musikken og alle de harmoniske vibrationer fra en svunden og sorgløs tid!

Hold øje her på siden, så du kan få fat i en af de populære billetter, når billetsalget går i luften.