Anbefalinger

Mangler du ideer til din næste læse- lytte eller filmoplevelse? Så find inspiration her:

Læsekompasset
Her kan du finde inspiration ud fra genre eller bestemte bøger - se hvad Læsekompasset kan finde til dig! Du kan bestille bøgerne direkte i Læsekompasset, det kræver blot at du bruger dit biblioteks-login.
Læsekompasset er bibliotekernes inspirationsværktøj til voksne læsere af skønlitteratur.

Emnelister
Hver måned kommer der nye lister fra Biblioteksmedier. Her udvælger erfarne bibliotekarer de bedste materialer inden for spændende og relevante emner.


Lister
Lav din egen liste over bøger, film eller lige hvad du har lyst til. Du kan også se de lister andre har lavet, det kan både være andre brugere, men også bibliotekarer - det kan være alt fra yndlingsfilm til studiebøger og lister over bestemte emner. Du laver din egen liste ved at gå ind på et materiale og klikke på knappen "tilføj til liste". Du kan se dine lister under "min konto" - "huskelister", her kan du også klikke på din liste og fx dele den med andre.

Anbefalinger fra læseklubber
HvidovreBibliotekerne har en række læseklubber, hvor forskellige mennesker mødes, diskuterer bøger og er sammen om den gode læseoplevelse. Det bliver til mange gode bøger og de skal selvfølgelig deles: vi har samlet de bøger, der er blevet læst i læseklubberne, så du også kan få en god læseoplevelse. Klik dig ind på de enkelte klubber, for at se deres anbefalinger.