10 psykologiske thrillere

Du ikke skal læse, når du er alene hjemme!

Vi har samlet en bunke psykologiske thrillere, der kan skræmme livet af dig ...

  • Bog

Savas vidner : en sindsoprivende psykologisk thriller om kærlighed og dæmoner : roman

Danielle kommer efter sin søsters selvmord i besiddelse af hendes forskningsmateriale, som henviser til uddrivelse af dæmoner i besatte børn. Kan det have noget at gøre med den høje selvmordsrate og søsterens død?
Bog
  • Bog

Dyndkongens datter

Af Karen Dionne (2018)
Helena konfronteres med sin fortid, da hendes far, som sidder inde for mord, bryder ud af fængslet. Hun indser, at kun hun har en chance for at fange ham - for han har selv lært hende alt han ved om vildmarken og sporing af bytte
Bog
Ruth Ware (f. 1977): Kvinden i kahyt nr. 10 : thriller
  • Bog

Kvinden i kahyt nr. 10 : thriller

Lo Blacklock er journalist og skal dække jomfrurejsen på et luksuriøst krydstogtskib. Hun mener, at kvinden i kahytten ved siden er forsvundet, men ingen vil tro hende, og alle benægter kvindens eksistens. Er Lo ved at få et nervesammenbrud, eller er der noget helt galt?
Bog
Kit A. Rasmussen: Til døden os skiller
  • Bog

Til døden os skiller

Unge Nick har nogenlunde styr på livet. Arbejde på værkstedet, byture med vennerne, ikke for meget hash og løs aftale med Emma om sex. Men så møder han Isabelle og alt bliver anderledes
Bog
Pierre Lemaitre (f. 1951): Brudekjolen
  • Bog

Brudekjolen

Krimi. Sophie vågner op til et mareridt med en lille død dreng ved siden af sig; hun må flygte fra - og for - sit eget liv, uden at vide at der er nogen der gennem længere tid har iscenesat netop dette
Bog
A. J. Finn: Kvinden i vinduet
  • Bog

Kvinden i vinduet

Af A. J. Finn (2018)
Børnepsykologen Anna Fox lider af agorafobi og ser en dag sin nabo blive stukket ned. Men ingen vil tro hende. Hun kan mærke at folk omkring hende ikke taler sandt. Men hvem kan hun stole på?
Bog
Ruth Ware (f. 1977): I en mørk, mørk skov : thriller
  • Bog

I en mørk, mørk skov : thriller

Dybt inde i skoven mødes en kreds af veninder til en polterabend, men ikke alle er lige gode venner med bruden. Snart spiller fortidens synder en stor rolle, og da Nora vågner op på hospitalet, kan hun ikke huske, hvem der er død
Bog
Iain Reid (f. 1980): Jeg overvejer at gøre det forbi
  • Bog

Jeg overvejer at gøre det forbi

Et ungt par besøger hans forældre. Kvinden ved allerede, at hun vil gøre forholdet forbi, men det er langt fra den største hemmelighed mellem de to, og da turen hjem ender ved en tom skole uden for lands lov og ret, breder tvivlen, usikkerheden og angsten sig. Hvem er Jake? hvad skal vi her? og hvem er jeg?
Bog
J. P. Delaney: Kvinden før
  • Bog

Kvinden før

Af J. P. Delaney (2017)
Jane flytter ind i en moderne minimalistisk lejlighed, og finder ud af, at hun ligner den afdøde kvinde, der boede der før. Er det mon et tilfælde? Og er Edward Monk, der ejer huset, indblandet i kvindens død?
Bog
Amy Gentry: Aldrig glemt
  • Bog

Aldrig glemt

Af Amy Gentry (2017)
Hvad sker der i en familie, når en ung kvinde pludselig står på dørtærsklen og hævder at være deres forsvundne datter Julie, der blev bortført otte år tidligere? Eufori og glæde afløses af nagende tvivl. Hvem er hun, Julie?
Bog