Isbjerg

Anbefaling: Isfald

06.02.17
En roman der udspiller sig på smukke og kolde Svalbard - om to mennesker, der begge savner noget i livet, noget de håber de måske kan finde på Svalbard.

Med "Isfald" debuterer Liselotte Michelsen som skønlitterær forfatter og det gør hun godt, faktisk rigtig godt. Det er en flot roman, der fletter en god historie sammen med friluftsliv og vandringsglæde. 

Monica er gift med Thomas og har en lille søn. Erik er ugift og bor hos sin bror. De savner begge noget i livet og deres fælles glæde for naturen bringer dem sammen. Monica er glad for bjergbestigning, og Erik har planer om at gå på ski til Nordpolen. De bliver enige om at tage en tur sammen til Svalbard. Erik vil træne til nordpolsturen og Monica trænger til at komme væk fra det hele. Det bliver en tur der på forskellige måder ændrer livet for dem begge.

Forfatteren får gennem bogen bygget sine karakterer op, så de får både dybde og fremstår ægte og troværdige. Og som glad friluftsmennesker, er det dejligt med en bog, der kombinere glæden ved naturen med en god historie.  Helt klart en læsning værd.

Anbefalet af Mette Fairgrieve

Materialer
Reservér
  • Bog

Isfald : roman

Af Liselotte Michelsen (2016)
Læs mere