Vores nye app - Biblioteket
Vores nye app - Biblioteket

Bibliotekets app - "Biblioteket"

20.06.19
Biblioteket app’en er hele dit bibliotek samlet i een app.

VIL DU HAVE DIT BIBLIOTEK PÅ MOBILEN?
Husk at du kan bruge Biblioteket app’en, som er hele dit bibliotek samlet i een app. Her kan du søge, reservere, blive inspireret og app’en hjælper dig med at huske, hvornår du skal aflevere dine materialer. Hele dit bibliotek i én app :)

HVAD KAN DU MED APP’EN? 
Biblioteket app’en har et moderne og brugervenligt design, og funktionerne er fleksible og intuitive i brug. Med Biblioteket app’en har du altid dit bibliotek lige ved hånden. Søg, reserver, bliv inspireret, login og se din lånerstatus. Hvis du endnu ikke er oprettet som bruger af biblioteket, så kan du også klare det på Biblioteket app’en. 

HAR DU GLEMT DIT LÅNERKORT?
Så er det godt du har app'en lige ved hånden. Under menupunktet Lånerkort finder du din stregkode, som du kan scanne ind på udlånsautomaterne og så kan du bare låne løs.

BLIV INSPIRERET! 
Biblioteket app’en er spækket med inspiration og formidling. Du kan finde en masse hylder med inspiration som eksempelvis Danske debutanter fra eReolen, Store romaner, Poesi udgivet i 2017, Børnenes univers, For de 9-14 årige - sjove bøger og meget mere. 

SØG PÅ TVÆRS AF ALT!
Med Biblioteket app’en kan du søge på tværs af fysiske og digitale materialer, så finder du ikke bogen i fysisk form, kan det være, at du kan få den som e-bog eller lydbog. Med ét klik hopper du over i eReolen app’en - så bliver det ikke nemmere. 

GLEMTE DU AT AFLEVERE?
Ikke noget problem! Biblioteket app’en sørger for at minde dig om det, når dit materiale snart skal afleveres. Med beskeder fra Biblioteket app’en bliver du hele tiden holdt opdateret om, at et materiale snart skal afleveres, og du får også besked, når et reserveret materiale ligger klar til afhentning på biblioteket. Så bliver det ikke nemmere :)

HENT DEN I APP STORE ELLER I GOOGLE PLAY
Når du henter app’en i App Store eller Google Play skal du vælge din kommune, og så er du igang. Login er det samme, som du bruger via vores hjemmeside. 

Prøv den! God fornøjelse. 

 Hent appen i App Store

 Hent appen i Google Play