Boganmeldelse: Too all the boys I’ve loved before af Jenny Han

03.10.19
Boganmeldelse skrevet af Caroline 8. A fra Hvidovre Privatskole, som er i erhvervspraktik på biblioteket.

En ungdoms-kærlighedsroman om Lara Jean, som skriver kærlighedsbreve, som ikke skal sendes, men bare puttes ned i hendes hatteæske. Brevene er til dem hun er forelsket i, hun skriver dem for at ‘komme sig over dem’. Fx Josh Sanderson, Lara Jeans første drengeven, hendes storesøsters ekskæreste, den første Lara Jean skrev et kærlighedsbrev til. Josh og Lara Jean har altid været gode venner selv da hendes søster var kærester med Josh, var Lara Jean ‘bare med’. 

 Da hun i starten af bogen bliver involveret i en bilulykke, hvilket ikke hjælper på hvor nervøs hun allerede er før at køre bil, stopper skolens Lækre & Populære Dreng, Peter Kavinsky, for lige at tjekke op på om hun er okay. Efter sommeren, da hendes bil stadig er på værkstedet, bakker hun ud af skolens parkeringsplads,og hun er ved at køre ham ned, og lillesøster Kitty ser at der er noget mellem dem.

Bogen er, som sagt, en kærlighedsroman & nu også en film på Netflix.

Skrevet af Jenny Han, som for det meste skriver “young adult fiction”.

Hun har blandt andet skrevet The summer I turned pretty trilogien og Burn for Burn trilogien. Hun er især god til at skrive fra en anden vinkel end jeg normalt selv ville se ting, og så er hun god til at skrive realistisk, selv om selve handlingen ikke er så realistik, hvis det gi’r mening.

Det, jeg personligt rigtigt godt kan lide ved bogen, er hvordan den får mig til at se anderledes på tingene, som jeg føler får mig til at ‘vokse’ ved at se andre perspektiver som også er noget min ‘søster’ og mine venner siger jeg skulle “tage at prøve”.

Jeg vil helt sikkert give den 5/5 stjerner, fordi jeg synes den er helt igennem skrevet på en rigtig god måde og den er meget interessant og fordi den som sagt lærer mig noget.