eReolen
mand læser

Det nye år på eReolen

10.01.18
Så er 2018 skudt i gang, og på eReolen glæder vi os til et nyt år med et væld af nye læseoplevelser og tiltag.

Det tegner allerede nu til at blive rigtig godt. Et nyt år betyder nemlig også nye aftaler med forlagene, og en af de gode nyheder er, at Gyldendal, Rosinante, Modtryk og Alvilda i 2018 tilbyder deres e-bøger på eReolen. Også Gyldendals lydbøger til børn og unge er allerede nu begyndt at strømme ind på e-hylderne, mens en række af Modtryk og Alvildas lydbøger vil komme senere. Du kan finde en del af Gyldendals titler her.

I alt betyder det omkring 7.000 flere titler at vælge imellem på eReolen. Hvis man løber tør for bibliotekets lån, har man også mulighed for at låne endnu flere ekstra titler på eReolen - altså titler, som du kan låne op til 20 af ad gangen - ud over bibliotekets kvoter. Vi håber, at de mange tusind ekstratitler betyder, at du ikke løber tør for læsestof. På vores nye hjemmeside har vi inddelt ekstratitlerne i kategorier, så de er lettere at bladre rundt i og lade sig inspirere af.

Vintermånederne - særligt efter jul og nytår - kan være en anelse grå og triste, og de klassiske nytårsforsæt omkring sundhed og motion kan være hårde at leve op til, når mørket falder tidligt, og de resterende juldegodter lokker i skabene. Gør noget sundt og godt for dig selv ved at læse en bog. Ifølge flere undersøgelser er læsning nemlig nærmest en mirakelmedicin, der giver glæde, tryghed og trøst, når den 'rigtige verden' føles kaotisk. Alle de gode ting, som litteraturen kan gøre ved dig, vil vi have fokus på i januar.

Hvis du mangler kan du f.eks. besøge eReolens nye inspirationsside, hvor du både kan læse aktuelle forfatterportrætter, finde redaktionens anbefalinger, bogteasere, lytteprøver, redaktionens bedste læseoplevelser, læseranbefalinger og inspiration til bøger, der minder om nogle af de helt store favoritter som f.eks. Harry Potter, Jojo Moyes, Ken Follet og Game of Thrones.


Godt nytår fra eReolen!
/Dagmar

Materialer
Maren Uthaug: Og sådan blev det : roman
Reservér
  • Bog

Og sådan blev det : roman

Af Maren Uthaug (2013)
Læs mere
Steen Hannestad: Universet (Tænkepauser)
Reservér
  • Bog

Universet (Tænkepauser)

Af Steen Hannestad (2015)
Læs mere
Elizabeth Strout: Olive Kitteridge : roman
Reservér
  • Bog

Olive Kitteridge : roman

Af Elizabeth Strout (2010)
Læs mere
Lone Hørslev: Dyrets år : en roman om Marie Grubbe
Reservér
  • Bog

Dyrets år : en roman om Marie Grubbe

Af Lone Hørslev (2014)
Læs mere
Christian Hjortkjær (f. 1980-11-11): Hvorfor er vi så enestående? : om reformationen og individet
Læs online
  • Ebog

Hvorfor er vi så enestående? : om reformationen og individet

Af Christian Hjortkjær (f. 1980-11-11) (2016)
Læs mere