Spilleplade med brikker, terning og spillepenge på

Lån et brætspil i ferien

17.10.17
Vidste du, at du kan låne brætspil på biblioteket? Du kan fx låne "Bezzerwizzer Familie", "Dobble" eller "Familien Flottenheimer"

Du kan låne mange forskellige gode spil til børn, voksne og hele familien på biblioteket.

> Find og reservér vores nyeste brætspil her

Tre af vores populære familiespil, der kan sætte kulør på jeres efterårsferie, er:

Bezzerwizzer Familie

"Bezzerwizzer Familie samler hele familien til en dyst på alverdens paratviden. Spillet indeholder 2.400 underholdende spørgsmål, og der er ledetråde til børnene, så de kan spille på lige fod mod de voksne. Og som noget helt nyt er spillepladen spækket med flotte billeder, der både indgår i spørgsmål og ledetråde.
Spilletid 30-60 minutter. Fra 2 spillere. Fra 10 år" - bzw.bezzerwizzer.dk

> Reservér Bezzerwizzer Familie

Dobble

Enkelt og sjovt spil  der egner sig godt til at tage med på farten. Spillet består af en stak runde kort med forskellige billeder på.  Der er spilleregler til fem forskellige slags spil, der har som det gennemgående tema, at man skal finde det billede, der går igen på de to kort, der trækkes.
For 2-8 spillere fra 6 år. 

> Reservér Dobble

Familien Flottenheimer - Lad pengene rulle!

Et sjovt spil, der går ud på at være den første til at spendere en million af arven fra onkel Harry og vinde de resterende 99 millioner.  Du kan fx køre luksuslimousiner, besøge casinoer,  spille på galopheste og drikke champagne i glade venners selskab for at formøble formuen.
Fra 10 år. For 2-6 spillere

> Reservér Familien Flottenheimer

Materialer