Foto: børnetegning

Børnebiffen går online

02.04.20
Der er et digitalt film-påskeæg på vej til de 3-6-årige. Nu kommer Børnebiffen nemlig hjem til børnene – gratis online.

Påsken er lige om hjørnet, og nu er der godt nyt til børnefamilier, der trænger til en hyggestund sammen. Filminstituttet har nemlig samlet et udvalg af de bedste film fra Børnebiffen og lagt dem på streamingsitet Filmcentralen. Her kan man se filmene ganske gratis og uden login. 

Om Børnebiffen
’Børnebiffen online’ er et særligt tilbud i denne tid, hvor mange familier tilbringer meget tid hjemme. Børnebiffen er normalt en biografordning, der viser korte kvalitetsfilm for børn mellem 3 og 6 år – og deres voksne. Der er forestillinger for både børnehaver og familier.

Børnebiffen rummer sjove, skæve og tankevækkende film til de yngste filmelskere. Filmenes varighed og indhold er nøje afstemt, så de passer til børnenes alder. Derfor er der to kategorier i Børnebiffen: film til børn over tre år, og film til børn over fem år. 

Man kan se film fra både Danmark og mange andre lande i Børnebiffens filmsamling. Filminstituttet finder og indkøber løbende de bedste kortfilm for små børn fra bl.a. Tyskland, Sydkorea, Rusland, New Zealand og Australien.

Se 'Børnebiffen online' til børn over 3 år 
Se 'Børnebiffen online' til børn over 5 år