Vinterbogklubben - online

16.12.20
Velkommen til HvidovreBibliotekernes online Vinterbogklub.

Perfekt i denne tid, hvor vi alle skal blive hjemme og holde afstand.

I den virtuelle dagligstue mødes vi omkring fire gode varme bøger i løbet af vintermånederne. Alt du skal bruge er en computer med webcam, din smartphone eller en tablet.

Første titel på programmet er Rachel Cusk’s vidunderlige bog ”Omrids”.
Du kan låne bogen på eReolen eller bestille den til afhentning på Hovedbiblioteket.

Mødetidspunkt

Den 6. januar kl. 17.00 online. Du får et link tilsendt inden start.

Teknik

Vi mødes ved hjælp af programmet ”Whereby”. Det er nemt og overskueligt at anvende. Ved tilmelding vil du få grundig instruktion i brugen.

Tilmelding

Senest den 4. januar på hvt@hvidovre.dk. Der er et begrænset antal pladser.

Anmeldelse af Rachel Cusks 'Omrids'

Omrids er første bog i Rachel Cusks trilogi om forfatteren Faye, som andre mennesker betror deres livshistorier til – i flyet på vej til et skrivekursus i Athen, hos frisøren i en engelsk by, til et interview ved en litteraturfestival et sted i Europa…

I Omrids er der ikke sat navn på hovedpersonen endnu, og vi aner kun konturerne af hende gennem hendes betragtninger og beskrivelser af omgivelserne og de mennesker, hun møder.

Jeg blev draget fra første side af de fortalte livshistorier, som alle kredser om menneskers samliv og dilemmaer, men jeg var især begejstret for sanseligheden og stemningen i bogen.

Jeg havde ikke læst nogle anmeldelser inden, men jeg vidste, at den havde fået virkelig gode anbefalinger over hele linjen, og jeg kan kun være enig: denne trilogi har klassikerpotentiale.

Trine/ bibliotekar