yndlingscitat.dk

Del dit yndlingscitat med hele Danmark!

12.08.19
Måske bliver det hele Danmarks yndlingscitat!

"Men altså ... har du tænkt over ... ar alle har en hemmelighed? Jeg mener alle folk i hele verden ... uanset hvor kedelige de tager sig ud udadtil ... så har de alle sammen de her utrolige, fantastiske, mærkelige, dummer verdener ... ikke bare én verden, men hundredvis, måske tusindvis ... er det ikke en sær tanke?"
Neil Gaiman: "Sandman deluxe Bog 5"

Hvad er dit yndlings bogcitat? Del det med hele Danmark på yndlingscitat.dk

Danmarks biblioteker og DR holder læsekampagne i august og september. Vi indsamler danskernes yndlingscitater fra den 12. til den 26. august og kårer efter afstemning Danskernes Yndlingscitat torsdag den 12. september.

Har du et litterært citat på dansk, du elsker mere end andre? Har du måske ligefrem et yndlingscitat? Citatet kan være fra børnebøger, digte, romaner og andre bøger. Så er det nu: det har chancen for at blive hele Danmarks yndlingscitat. Skriv dit yndlingscitat i formularen på yndlingscitat.dk.

Når vi har fået citater fra en masse danskere, så vælger vi nogle ud, som går videre til finalen. Her kan alle danskere stemme om hvad, der skal være vores yndlingscitat.

Send dit yndlingscitat ind på yndlingscitat.dk