Gammel app lukker

Den gamle iOS-app lukker

08.01.19
Mandag den 7. januar 2019 kl. 12.00 lukker den gamle eReolen app til iOS

Sådan downloader du i den nye app

Mandag den 7. januar 2019 kl. 12.00 lukker den gamle eReolen app til iOS, og derefter kan den ikke benyttes mere eller hentes fra App Store. Fra da af er det kun muligt at benytte den nye app. De brugere som fortsat bruger den gamle iOS-app, vil blive henvist til at bruge den nye app, som kan hentes i App Store.

Bemærk, at brugere, der benytter iOS med version 7 af styresystemet, desværre ikke kan benytte den nye app. Minimumskravet for den nye eReolen app er version 9.3.5 af iOS. For brugere, der oplever, at de ikke længere kan benytte eReolens iOS app, er det stadigvæk muligt at anvende eReolens hjemmeside, der har responsivt design, hvilket betyder, at den tilpasser sig mobile enheder.


Nyt til Android-brugere
Det er naturligvis fortsat muligt at anvende den gamle Android app efter nytår og indtil den nye Adroid-app er oppe at køre. 

Udviklingen af den nye Android-app er i fuld gang, og planen er, at der kommer en ny udgave af Android-appen i starten af 2019. Det bliver stadigvæk muligt at anvende den gamle Android-app i en periode efter, den nye er lanceret. Det bliver meldt ud her på eReolen samt på Facebook, når den gamle Android app bliver lukket.


Nye funktionaliteter ifm. læsning og lytning
eReolen er i fuld gang med at forbedre den lydbogsafspiller og ebogslæser, der ligger indbygget i app'en (den du bruger, når du læser eller lytter). De nye funktionaliteter vil være klar i starten af 2019 og dukker automatisk op i begge app's via en opdatering.

Sådan downloader du i den nye app