Mor og søn hører lydbog i høretelefoner mens de kigger på et billede med drager, der flyver rundt om et tårn

Find ebøger og netlydbøger til ferien på eReolen.dk

eReolen.dk er fuld af eBøger og lydbøger, som du kan læse eller høre her og nu, uanset om du er i nærheden af biblioteket - for børn, for unge, for familier og for de voksne.

Sommerferien toner sig frem et sted i horisonten, og det betyder selvfølgelig, at vi allesammen får masser af dejlig tid til at læse! 

I sommerens løb sætter eReolen.dk fokus på børn og unge – men også forældre og barnlige sjæle. Temaet er igen i år ”Tænd for en anden verden”, og det er netop den følelse af at træde ind i en anden virkelighed og slippe fantasien løs, eReolens tema hjælper dig med dykke ned i.

Hvad end du foretrækker at dase i skyggen med en ebog eller lade ordene flyde i ørerne med en lydbog, vil du i sommerens løb kunne finde masser af inspiration til sommerens læseoplevelser i eReolens nyheder, forfatterportrætter og temaer - lige til at tage med på en gåtur, når du hviler på flyve- eller togturen, eller når du hænger i køjen midt i solen.

Har du også lyst til at drømme dig væk til en anden verden sammen med ungerne, så prøv en af eReolens  "Tænd for en anden verden" lydbøger her