Gasbox

Kim Larsen kopiband i Kometen

10.08.20
Du skal købe nye billetter til koncerten, da den på grund af corona restriktioner bliver opdelt i to.

Den 31. oktober 2020 spiller Danmarks bedste Kim Larsen kopiband i Kometen. Og koncerten er næsten udsolgt. De skulle have spillet i marts, men så trådte Covid-19 ind på landets scener, og umuliggjorde al kulturliv. Koncerten den 31. oktober er næsten udsolgt, MEN…

Vi er desværre nødsaget til at tilbagebetale og annullere de billetter, der allerede er blevet købt til koncerten. Dette skyldes, at det fysisk set ikke er muligt at overholde Covid-19 restriktionerne med det billetantal, der på nuværende tidspunkt er blevet solgt. Vi beklager selvfølgelig rigtig meget de gener, dette måtte medføre, men vi har, grundet situationen, ikke noget andet valg, desværre.

Derfor vil de, der har købt billetter gældende til koncerten den 31. oktober 2020 få tilbagebetalt beløbet (undtagen gebyret). Har du købt billetter i skranken på en af Hvidovre Kommunes lokalbiblioteker skal du møde op med dine billetter for at få pengene tilbage. Du kan også sende billetterne og cpr nummer til bibl.hvidovrebillet@HVIDOVRE.DK, så kommer pengene ind på din nemkonto.

To nye koncerter 

MEN, MEN, MEN! Sagen er den, at koncerten den 31. oktober dog ikke er aflyst! Vi har valgt at booke Gasbox TO gange den 31. oktober, så imødekommer vi dels Covid-19 restriktionerne og den positive opbakning vi har fået i forhold til koncerten.

Gasbox spiller derfor kl. 16.00-17.30 og efterfølgende kl. 20.00-21.30. Dørene åbner en time før hver koncertstart. Der er ingen pauser. Der er plads til 195 ved hver koncert.

Køb billet(ter) til koncerten 16.00-17.30 
Køb billet(ter) til koncerten 20.00-21.30

Vi håber meget, at de, som købte billetter til den oprindelige koncert, stadig har lyst til at opleve Danmarks bedste Kim Larsen kopiband, lokalt i Hvidovre. Vi lover, at det uanset hvad, bliver en fantastisk oplevelse.

De bedste hilsner fra Hvidovre Kulturråd
Læs mere om koncerterne

Vigtigt at vide om Gasbox-koncerterne den 31. oktober 2020

Vi opfordrer alle gæster til at spritte af før du går ind i Kometen og holde afstand under koncerten. Deltag ikke, hvis du føler dig syg. Tag hensyn og pas på dine medpublikummer. Der vil være sprit til rådighed i Kometen.

Begge koncerter med Gasbox er siddekoncerter, da det er sådan, at vi sikrer afstanden mellem publikum. Koncerterne åbner dørene en time før koncertstart.

Baren er kun åben fra dørene åbner frem til koncertstart. Baren lukker herefter.

Publikum, der er i risiko for alvorligt sygdomsforløb med Covid-19, bør udvise stor forsigtighed ved besøg.

Retningslinjerne til koncerterne bliver opdateret løbende via Kulturrådets Facebookside.
 

Tags