Place2book

Nyt billetsystem

03.01.18
Biblioteket har fået nyt billetsystem - du finder nu billetter til alle vores arrangementer via vores hjemmeside.

Sådan gør du
Find det arrangement, du gerne vil med til under menupunktet Arrangementer. Nederst på siden under billedet finder du knappen ’Bestil billet(ter)’. Hvis billetsalget ikke er startet endnu, vil der i stedet stå 'Ikke åbent for billetbestilling'.

Screenshot

Når du klikker på knappen, bliver du sendt til vores samarbejdspartner Place2book, hvor du kan købe eller bestille billetter. 

Når du har valg det ønskede antal billetter skal du indtaste navn, adresse, email og telefonnummer. Det er for at vi kan finde frem til dig, hvis arrangementet bliver aflyst. På den måde kan du få besked og evt penge retur. 
Der er også mulighed for, at du kan sende en kopi af billetten til en anden email-adresse, hvis du fx køber billet for en anden.

Dine billetter bliver tilsendt på mail eller sms. Du behøver ikke printe dem ud, du kan blot vise billetterne på din mobiltelefon. Du kan også bede om at få en SMS, der husker dig på arrangementet et valgfrit antal timer før arrangementet starter (1- 20 timer før).

Hvis billetten koster penge, vil der kommet et gebyr på 5 kr. oven i prisen. Du kan betale med kort via hjemmesiden eller med kontanter på dit lokale biblioteket. Gratis billetter er helt gratis.

NB vær opmærksom på at enkelte arrangementer kræver tilmelding direkte til biblioteket - det står på arrangement, hvor det er tilfældet.