Herlufsholm Fantasy Bogmesse
Herlufsholm Fantasy Bogmesse

Vind en tur til Warner Bros Studio i London!

18.06.18
Herlufsholm Fantasy Bogmesse udskriver igen i år en landsdækkende novellekonkurrence - og du kan være med.

Fantasy Bogmessen i 2018
I 2012 blev Herlufsholm Fantasy Bogmesse for første gang afholdt på Herlufsholm Kostskole. Det blev så stor en succes, at arrangementet er blevet en fast tilbagevendende begivenhed. Bogmessen afholdes i efterårsferien, nemlig fredag og lørdag den 19. - 20. oktober. Her vil der blive mulighed for at møde nogle af de mest populære forfattere inden for fantasy genren, landets bogforlag vil være repræsenteret med gode tilbud, diverse rollespilsforeninger vil lave events og meget, meget mere.

Novellekonkurrence
Forud for selve bogmessen udskrives i lighed med de forrige år en novellekonkurrence, hvor børn og unge har mulighed for at indsende deres egen fantasynovelle. Konkurrencedeltagerne inddeles i tre alderskategorier, og de bedste noveller inden for hver kategori går videre til hovedkonkurrencen, hvor en jury bestående af de tre forfattere Nicole Boyle Rødtnes, Michael Kamp og Nanna Foss vil udvælge de endelige vindere. 

De tre kategorier er opdelt efter alder. Der er en kategori for de 10-12-årige, en for 13-15-årige og en for de 16-18-årige.

Vejen til finalen går gennem tre runder: Første runde er lokal. Den lokale vinder i hver kategori går videre til anden runde, som er regional. Vinderen af den regionale runde går til den sidste runde, som er den landsdækkende finale. Vinderne i finalen får direkte besked senest den 12. oktober.
Offentliggørelsen af vinderne og præmieoverrækkelsen finder sted den 20. oktober på Herlufsholm Fantasy Bogmesse.  

Der er flotte præmier at vinde
Første præmien i hver kategori er en tur til Warner Bros Studio i London incl. rejsegavekort til fly! Vinderne af første præmierne får deres noveller udgivet af Tellerup på bibzone.dk samt en illustration af grafiker Danielle Finster. Alle andenpladser vinder et gavekort til Bog & Idé, sponsoreret af Langes Bog og Idé i Næstved.

Børn og unge i Hvidovre skal indsende deres novelle til HvidovreBibliotekerne, der står for at udvælge de bedste bidrag fra vores kommune. Bidrag kan sendes til Lone Skovgaard one@hvidovre.dk.
Sidste frist for indsendelse af bidrag er fredag den 14. september.

Læs mere om bogmessen og novellekonkurrencen på www.fantasybogmesse.dk.