Biblioteket har kun åbent for bestil og hent

25.02.21
Til og med den 5. april er det kun muligt at reservere og hente materialer på biblioteket

Hent og bestil - sådan gør du

Reserver de materialer du gerne vil låne her på hjemmesiden eller på appen. Du kan også ringe til os mellem  kl.10.00-12.00 og 15.00-17.00 i hverdagene på telefon 3639 2000.
Når du får besked om at materialerne er klar til dig, kan du hente dem på det ønskede biblioteket. Her vil materialerne stå klar til dig.

På grund af svind er det ikke muligt at reservere film og spil i perioden. Det er teknisk muligt at reservere film og spil via app'en, men de bliver sorteret fra og vil ikke kunne hentes. Vi beklager og henviser til Filmstriben, hvor du kan se film online.

>>Læs mere om bestilling og afhentning af materialer

Bibliotekerne har åbent for afhentning af reservering alle hverdag mellem 10.00-12.00 og 15.00-17.00.

Få hjælp af bibliotekaren

Du kan altid skrive til enten voksen- eller børnebibliotekaren og få hjælp til dine søgninger, få anbefalinger eller hjælp til et emne. Sådan skriver du til bibliotekaren.

Aflevering og gebyrer?

Du behøver ikke at aflevere materialer i lukkeperioden. Når bibliotekerne åbner igen, vil det i en periode være muligt at aflevere materialer du har lånt hos os, uden at skulle betale gebyr.
Hvis du stiller materialer til aflevering i Hovedbibliotekets forhal eller på Avedøre Bibliotek og Kulturhus, er det på eget ansvar.

>>Få svar på dine spørgsmål om nedlukningen

Brug vores digitale tilbud

Selv om bibliotekerne holder lukket kan du stadig bruge vores mange digitale tilbud. Her kan du låne e-bøger, lydbøger, film og magasiner.

Lige nu kan du endda låne ekstra mange digitale bog- og filmtitler.

>>Læs mere om hvordan du bruger biblioteket hjemmefra

Tags