Åbent bibliotek

Nu bliver Hovedbiblioteket et åbent bibliotek

25.08.17
Fra den 4. september kan du gå på biblioteket fra kl. 06-24

Borgerne i Hvidovre skal ligesom borgere andre steder i landet kunne gå på biblioteket uden for den almindelige åbningstid. Det har Kommunalbestyrelsen besluttet.

Det betyder, at Hovedbibliotekets brugere fra mandag den 4. september 2017 kan komme ind på biblioteket i tidsrummet kl. 06.00 - 24.00 - også i weekender og på de fleste helligdage.

"Det er blevet en populær ordning andre steder, og derfor giver det god mening også at afprøve det åbne bibliotek her i Hvidovre, så borgerne i endnu højere grad kan benytte biblioteket til fx at låne og aflevere materialer og benytte computere, når det passer dem bedst" siger borgmester Helle Adelborg.
På det åbne bibliotek får de brugere, der er oprettet som lånere via sundhedskort og en 4-cifret pinkode, adgang til udlånsområdet og kan fx låne og aflevere bøger, dvd-film og musik, benytte computere, læse magasiner osv. Også i det tidsrum, hvor biblioteket ikke er bemandet med personale. 

 "Vi er ikke i tvivl om, at vores brugere bliver glade for at kunne gå på biblioteket, næsten når det passer dem" siger bibliotekschef Rebekka Kinimond Carlson, der understreger, at der er enkelte bibliotekstilbud, som man ikke har adgang til i den ubemandede åbningstid. Det gælder fx møderum og studielæsesal, ligesom der heller ikke er adgang til de materialer, der befinder sig i magasinet og på lukkede hylder.

For yderligere oplysninger kontakt:
Bibliotekschef Rebekka Kinimond Carlson, tlf. 51 58 79 80

Fakta om åbent bibliotek
Der er åbent bibliotek på Hvidovre Hovedbibliotek fra og med mandag den 4. september kl. 06.00. Du kan selv lukke dig ind med dit sundhedskort, hvis du er registreret som låner med en 4-cifret pinkode og er fyldt 15 år.

Der vil være betjening i følgende tidsrum:

Mandag :                       10.00 - 19.00
Tirsdag - fredag :       10.00 - 18.00
Lørdag - søndag:       10.00 - 16.00

Lørdag (1. maj - 1. september):  10.00 - 14.00
Søndag (1. maj - 1. september):  Ingen betjent åbningstid

Adgangskontrollen er afhængig af forbindelse til internettet, og du kan derfor ikke komme ind, hvis systemet ikke har internetforbindelse. 
Hold øje med hvidovrebib.dk, hvor vi annoncerer planlagte perioder uden selvbetjent adgang til biblioteket som fx i forbindelse med vedligeholdelse af bibliotekets netværk.