Sådan bliver du oprettet og får pinkode

For at låne eller reservere hos os eller bruge bibliotekets trådløse netværk, skal du være oprettet som bruger af HvidovreBibliotekerne. Det bliver du ved at henvende dig i Informationen på et af bibliotekerne. Medbring legitimation.

Opret dig som bruger

Du kan oprette dig som bruger af HvidovreBibliotekerne ved hjælp af NemID her på hjemmesiden.  Tryk på den røde "Log ind" knap i øverste højre hjørne og tryk derefter på "Opret bruger"-knappen, der kommer frem - se billedet nedenfor.

Billede af "Opret bruger"-knappen

Du er også velkommen til at møde personligt op i Informationen på et af bibliotekerne, så hjælper vi dig med at blive oprettet. Husk gyldigt sundhedskort eller anden gyldig officiel legitimation.

Børn til og med 14 år skal have forældres underskrift for at blive oprettet som lånere. Fra 15 år er man voksenlåner og bruger sundhedskortet som lånerkort.

Husk, at lånerkortet/sundhedskortet er personligt.

Du er ansvarlig for alle materialer, du har lånt på kortet.

Bliver dit lånerkort/sundhedskort væk, skal du straks give besked til biblioteket, som spærrer for lån på kortet. Det koster 11 kr., hvis dit lånerkort bliver væk og du skal have et nyt.

Giv altid biblioteket besked om ændring af navn, adresse, e-mail eller telefonnummer. Du kan selv rette kode, e-mail og telefonnummer på hjemmesiden ved at logge ind og redigere din brugerprofil under "Min konto".

For virksomheder og institutioner gælder særlige regler. Spørg på biblioteket.

Pinkode

Når du bliver indmeldt som låner, får du en pinkode. Pinkoden består af fire tal, som du selv vælger. Pinkoden er personlig og må ikke overdrages til andre.

Pinkoden bruger du:

  • på bibliotekets selvbetjeningsautomater
  • på bibliotekets hjemmeside
  • til e-lån som fx Filmstriben eller eReolen

Hvis du har glemt din pinkode

Hvis du har glemt din pinkode, kan du selv lave en ny kode her på hjemmesiden ved hjælp af NemID.

Det gør du ved at logge ind med NemID, gå ind under "Min konto", trykke på "Rediger brugerprofil" i menuen i venstre side, ændre din kode nederst på siden og gemme.

Du kan også  møde personligt op på biblioteket og medbringe gyldigt sundhedskort eller anden gyldig officiel legitimation, så ændrer vi koden for dig.