Sko/Torp

Om dette arrangement

Tid
20:00 - 21:30
Pris
170 kr.
Lokalitet
Kometen
Arrangører
Hvidovre Musikråd
Målgruppe
For alle
Musik

Sko/Torp @Hvidovre Musikråd

27.08.21
Koncerten er RYKKET til den 27. august 2021.

På baggrund af regeringens forlængelse af forsamlingsforbuddet, må vi desværre udskyde koncerten med Sko/Torp.

Den nye koncertdato er fredag den 27. auguat 2021. Samme tid og samme sted.

N.B. Har du allerede købt billet, kan billetten bruges til den nye dato. Er du forhindret i at deltage, kan billetten minus gebyret refunderes ved henvendelse til Hvidovre Hovedbibliotek på tlf.: 36392020 el. mail: hvbib@hvidovre.dk. Har du andre spørgsmål ang. koncerten skal de henvendes til kultur@hvidovre.dk Du kan også følge med på Facebook: www.fb.com/HvidovreMusikrad.

Vi takker for jeres tålmodighed og forståelse.

 

Get Ready, Loser’s Game og ikke mindst titelsangen On A Long Lonely Night er skrevet ind i den danske musikhistorie, og Sko/Torp har aldrig haft problemer med at spille dem eller nogle andre af deres mange gamle hits, for som Søren Sko siger: ”Vi elsker sangene, de er en del af vores bagage, og publikum vil gerne høre dem, så hvorfor ikke?”

Hårdt arbejde, en særlig stamina og navnlig respekt for sit publikum er hemmeligheden bag et langt og succesrigt liv på landevejen, for det kræver en del at være et af landets mest turnerende bands gennem de sidste mange år, og det er Sko/Torp med 80-90 koncerter om året hvert år.

Søren Sko og Palle Torp elsker at optræde, og de glæder sig til at lægge vejen forbi Hvidovre.

Koncerten finder sted i Kometen fredag den 27. august 2021 kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.00. Det er en siddende koncert med unummererede siddepladser.

Forsalg: 170 kr. + billetgebyr. Dørsalg: 190 kr.