Statement og Black Oak County @Hvidovre Musikråd

Om dette arrangement

Tid
20:00 - 23:00
Pris
125 kr.
Lokalitet
Kometen
Hvidovrevej 280
Målgruppe
For voksne
Musik

Statement og Black Oak County @Hvidovre Musikråd

29.05.21
Koncerten er RYKKET til den 29. maj 2021.

Kære billetkøber

Så har vi fundet en ny dato for denne koncert med Statement og Black Oak County! Den nye koncertdato er lørdag d. 29. maj 2021. Samme tid og samme sted. Behold din billet, den kan bruges til den nye dato.

Er du forhindret i at deltage, kan billetten minus gebyret refunderes ved henvendelse til Hvidovre Hovedbibliotek på mail: bibl.hvidovrebillet@HVIDOVRE.DK Har du andre spørgsmål ang. koncerten skal de henvendes til kultur@hvidovre.dk Du kan også følge med på Facebook: www.fb.com/HvidovreMusikrad

Vi takker for jeres tålmodighed og forståelse.

Hvidovre Musikråd ønsker dig en god dag.


STATEMENT er fra den støvede og beskidte del af Københavns forstads byer, hvor de kommer med deres virkelig prangende melodiske Hard Rock, blandet med det tunge metal element. De udgav deres debutalbum ”Monsters” (2014), andet album ”Heaven Will Burn” (2016), der har høstet adskillige gode anmeldelser, både fra ind og udland. Japan har også vist stor interesse for deres seneste plade, og ligeså har deres singler og videoer ”Heaven Will Burn” og ”Madness” været i fast rotation på forskellige FM-stationer. Nu står de endnu engang klar til at indtage studiet, for at indspille deres tredje album, og denne gang med Søren Andersen ved Medley studiets mixerpult. Det giver bandet en ny og spændende kant, som altid kan sammenlignes med Scorpions, Metallica, Accept, men som hilser på de lidt nyere hard rock navne som feks. Five Finger Death Punch

Black Oak County er nu tilbage, stærkere end nogensinde før, med en ny forsanger og en ny lyd der kombineres med det velkendte energiske og kraftfulde udtryk, som folk husker fra debuten.

Black Oak County er nu en hårdtslående og iørefaldende powertrio bestående af Jack Svendsen (guitar), Mike Svendsen (trommer) og René Hjelm (vokal/bas). Bandet fokuserer nu endnu mere på melodien og sangen, blandet med de store og heftige riffs, som bandet er kendt og elsket for.

Koncerten er stående, og døre åbnes en time inden koncertstart. 

Der lægges et billetgebyr på 5 kr. oven i billetprisen. Resterende billetter sælges i døren for 145,- pr. stk