Emner
svampe
Se hvor materialet er hjemme
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.17
Bidrag af
Beskrivelse
Indhold: Sådan plukkes & håndteres svampe ; Grundtilberedning ; Svampemel ; Svampefond ; Supper ; Vegetariske retter ; Brød, tærter & omeletter ; Fisk & fjerkræ ; Kødretter ; Tilbehør, småretter & syltning ; Rester
Originaltitel
Svampkokboken
ISBN
9788770909433
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2012)
Omfang
138 sider
Forlag
Turbine
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Svampe, 2013, nr. 68
Lektørudtalelse
En inspirerende, grundig og letlæst kogebog med information og opskrifter på tilberedning af svampe