eReolen

eReolen er bibliotekernes tilbud af danske e-bøger og netlydbøger, både skønlitteratur og faglitteratur, til børn og voksne.

Bøger på eReolen

eReolen indeholder ca. 9000 e-bøger og ca. 4000 netlydbøger fra de fleste danske forlag. Der er både skønlitteratur og faglitteratur, titler for børn og titler for voksne. 

Du kan søge på e-bøgerne direkte i søgefeltet her på hjemmesiden. Du kan også bruge eReolens søgefunktioner på ereolen.dk eller på eReolens app.

Sådan låner du

Du kan låne 5 lydbøger og 5 e-bøger om måneden på eReolen og eReolen Go tilsammen, når du bor i Hvidovre Kommune. Enkelte titler, ofte de nyeste, vil skulle reserveres. Du kan have 3 reserverede titler ad gangen. Lånetiden er én måned.

Derudover er der nogle "ekstra titler", som ikke tæller med i din kvote, og som du altid kan låne, uanset hvor meget du har i forvejen.

Du skal være indmeldt som låner hos os og bo i Hvidovre Kommune for at bruge eReolen via HvidovreBibliotekerne. Du bruger dit almindelige biblioteks-login og pinkode.

Download og streaming

Du kan streame e-bogen og lydbogen til din pc, tablet eller smartphone. Det kræver, at du er online.

eReolens app

Eller du kan downlade e-bogen til eReolens app til offline læsning. 

Appen findes til iPhone og iPad og til nyere Android smartphones og tablets.

Særlig for Android: Din Android smartphone eller tablet skal understøtte minimum version 4.4 for at få det fulde udbytte af eReolens nye app. For brugere, der benytter enheder med styresystemer lavere end 4.4 og oplever problemer med app'en, anbefaler eReolen, at du i stedet bruger ereolen.dk, der giver mulighed for streaming.

Begrænsninger

Det er ikke længere muligt at læse e-bøger fra eReolen offline på pc. Det er ikke muligt at downloade e-bøger fra eReolen til e-bogslæsere som for eksempel Kindle.

---

Kræver bibliotekslogin, at du bor i Hvidovre Kommune, og at du er indmeldt som låner på HvidovreBibliotekerne.