• Film (net)

Find flyrejsen

(2017)
Lær at finde den bedste flyrejse mht. pris, rejsetid og selskab.

Materialets indhold

Lær at finde den bedste flyrejse mht. pris, rejsetid og selskab med en bookingportal.

Find flyrejsen på nettet

Du drømmer måske om at komme på ferie til Barcelonas storbyliv, en badeferie i Mexico eller en forlænget weekend i Malmø. Der er masser af flyselskaber der udbyder flyruterne og det kunne være rart at få overblik over de billigste afgange, de bedste afgangstider og ruter.

Der findes flere bookingportaler på internettet, som søger flyrejser på tværs af rejse- og/eller flyselskaber. Her kan du få et samlet overblik, så du kan sammenligne forskellige rejseudbyderes og flyselskabers rejser. Og så kan du gå ind og bestille den rejse, der passer dig bedst hos den pågældende udbyder.

Som et par af de mest brugte og overskuelige flyrejseportaler kan nævnes Momondo,Tavelmarket og Skyscanner. Her kan du få billetterne sorteret efter rejsetider og med den billigste pris fremhævet. Du vil også kunne se hvilke dage på måneden, det er billigst at rejse. Flere af søgemaskinerne giver samtidig mulighed for at søge på hoteller, billeje mm.

Vær dog opmærksom på at søgemaskinerne sjældent medtager gebyrer for eksempelvis at medtage baggage eller at betale med bestemte betalingskort. Men som oftest er alle obligatoriske gebyrer med i prisberegningen.

Nedenfor kan du se en film, der viser hvordan du finder rejser via Momondo.dk

Læs om dine rettigheder som forbruger og flypassager.

Sådan gør du

Der findes mange forskellige bookingportaler, som rejseselskaber og flyselskaber markedsfører sig igennem.

Se også trin for trin-vejledningen, som du kan printe ud.

Forskellige dansksprogede flyrejseportaler: Momondo, Travelmarket, Afbudsrejser.dk, Flyrejser, Jetcost, Rejsepriser, Skyscanner, Solfaktor, Viviro, Dohop, Billigeflybilletter.dk, Agoda, Kayak, Google Flights,

Dansk Flyprisindeks vises gennemsnitsprisen og prisudviklingen på en flybillet fra de danske lufthavne til de fleste større europæiske og oversøiske destinationer.

Mere på ekurser.nu