• Film (net)

Filmstriben

(2021)
Filmstriben er streaming af film, TV-serier, dokumentarer, animationsfilm og kortfilm, som du får adgang til igennem dit lokalbibliotek.

Materialets indhold

Igennem dit lokale bibliotek får du adgang til filmtjenesten Filmstriben, hvorfra der kan streames masser af god underholdning og noget at blive klogere på.

Hele familien får glæde af indholdet, som er nyt og ældre. Du finder spillefilm, TV-serier, dokumentar-, animations- og kortfilm, som let findes ved enten at gå ind via menuen, søgning eller den inspiration, som Filmstriben leverer.

Computer bruger hjemmesiden filmstriben.dk, og tablet og smartphone bruger app’en, og begge kan flytte billede og lyd over på dit TV.

Kurset giver dig en nem guide til at komme i gang.

Filmstriben

Kurset introducerer dig til Filmstriben, viser dig noget om indholdet, og hvad du grundlæggende har brug for, så du er klar til at bruge bibliotekernes streamingtjeneste for film og tv-serier.

Uanset, om det er en computer via adressen filmstriben.dk, du ser indholdet igennem, eller benytter app’en til din tablet eller smartphone, vil du få vist, hvordan du tilgår indholdet.

Pointsystemet for at se en film forklares og bevirker, at du kan se flere film, hvis du vælger film, som bruger færre point.

Computer: filmstriben.dk (computer)

Tablet og smartphone: hent til Android | hent til iOS (Apple)
Med Apple-TV 4 eller Apple-TV 4K kan Filmstriben hentes som app.

Adgang: Du skal være oprettet som låner på biblioteket i din bopælskommune. Filmstriben kan kun benyttes i Danmark og kræver konstant adgang til internettet, da indholdet streames.
Lånetid: Det er de enkelte biblioteker, der bestemmer, hvor mange point du har om måneden, men du bestemmer, hvordan du vil bruge pointene. En valgt film kan på samme lån ses i 48 timer (2 døgn).

Pointsystemet: Se, hvordan du kan bruge dine point

Billede og lyd kan flyttes til dit TV med et HDMI-kabel eller streames med enten Chromecast eller Apple-TV via de to enheders symboler i værktøjslinien.

| Ordliste med svar fra ordnet.dk/ddo |
Streaming: Løbende, online overførsel og afspilning af digital lyd eller film uden forudgående lagring.

Mere på ekurser.nu