• Film (net)

IMDb-medlem

(2015)
Som medlem kan du følge med og deltage aktivt på IMDb.

Materialets indhold

Verdens største TV- og filmdatabase hedder The Internet Movie Database, men forkortes IMDb og ligger på internettet som hjemmeside, men kan også fås som en app. Som medlem kan du skrive anmeldelser af film og TV-serier, samt følge med i begivenheder og læse nyheder og se nye trailere. Hvis du bruger app'en, kan den gøre dig opmærksom på det, der interesserer dig.

IMDb-medlem

Kursusfilmen er for både brugere af hjemmesiden og app'en. Du vises først, hvordan du oprettes som bruger. Dernæst bliver du vist dine muligheder, hvor du som medlem kan få beskeder om nyheder, sladder, filmtrailere mm.

Du vises, hvor du anmelder film og TV-serier og tildeler dem stjerner.

Der kan oprettes en liste over sine film- og TV-favoritter og få sine nyheder serveret.

At være medlem hos IMDb er gratis.
Bemærk: Der er forskel på, hvad app’en kan, og hvad hjemmesiden kan: App’en orienterer, mens hjemmesiden gør det muligt at skrive anmeldelser.
App'en vil i begge styresystemer opføre sig mere kompakt på en smartphone. Optagelserne fra app’en er vist på en tablet med Android.

Ud over at skrive anmeldelser kan du samme sted skrive et handlingsreferat - i begge tilfælde er det strengt forbudt at fortælle spoilers - altså afsløre noget, der vil ødelægge handling for en person, der endnu ikke har set f.eks. den omtalte film - med mindre man tydeligt har gjort opmærksom på, at det er det, man nu vil skrive om. Overholdes reglen ikke, bliver man med det samme sat i karantæne, da det betragtes som misbrug af sit medlemskab.

Hjemmesiden: www.imdb.com

App’en: Google Play | App Store | Microsoft Store

Mere på ekurser.nu