• Film (net)

Gmail med app & computer (1. del)

(2016)
Du lærer at bruge det mest grundlæggende i at modtage og sende e-mails.
Emner Mail

Materialets indhold

Verdens største og gratis e-mailtjeneste tilbydes af Google og hedder Gmail, og den tilbyder stort set ubegrænset plads i en stilren brugerflade, som du kender det fra Google's søgemaskine, så du slipper for generende, blinkende reklamer.

Kurset er målrettet dig, der bruger Gmail på tværs af platformene, og situationerne får du parallelt vist, så du ser, hvad der sker, når du gør den samme handling i app'en på din tablet eller smartphone, eller bruger Gmail-hjemmesiden på din computer.

I det første kursus lærer du om de grundlæggende færdigheder i at tilgå din konto, og du præsenteres for, hvad en e-mail-adresse er. Du ser, hvor de nye indkomne e-mails befinder sig, du lærer at sende dine egne e-mails, vedhæfte filer til dine e-mails samt slette e-mails.

Gmail med app & computer (1. del)


* Ved afspilning lagrer Youtube markedsføring-cookies på din PC.

Alle dine e-mails ligger i den digitale sky, hvilket betyder, at du kan tilgå dem via din computer, smartphone eller tablet. Og det er ligegyldigt, hvor du befinder dig på Jorden, for der er altid åbent for dig. Og dine e-mails er kun i skyen, aldrig fysisk på din enhed.

Din og andres e-mail-adresser er unikke, så din e-mail-adresse er lig dig, og det du sender afsted er med dig som afsender. Du kan skrive en helt almindelig tekst, men du kan også vedhæfte filer, hvis du f.eks. har en PDF-fil eller et billede, som modtageren skal se.

Dine e-mails ligger der lige så længe, du ønsker det, men du kan til enhver tid slette dem igen. Efter 30 dage bliver de slettet permanent, men du kan fremskynde processen. Du ser det hele i dette første kursus i brugen af Gmail via app eller hjemmesiden på computer.

Gmail på computer:
Hjemmesiden Gmail

App’en findes til følgende enheder:
Google Play (Android)
App Store (iOS)

Mere på ekurser.nu