• Film (net)

Gmail med app & computer (2. del)

(2016)
Du lærer lidt om indstillinger og oprettelse af kontaktpersoner.
Emner Mail

Materialets indhold

Verdens største og gratis e-mailtjeneste tilbydes af Google og hedder Gmail, og den tilbyder stort set ubegrænset plads i en stilren brugerflade, som du kender det fra Google's søgemaskine, så du slipper for generende, blinkende reklamer.

Kurset er målrettet dig, der bruger Gmail på tværs af platformene, og situationerne får du parallelt vist, så du ser, hvad der sker, når du gør den samme handling i app'en på din tablet eller smartphone, eller bruger Gmail-hjemmesiden på din computer.

I det andet kursus lærer du om de indstillinger, du kan foretage via computeren, så Gmail tilpasser sig efter dine ønsker. Dernæst skal du lære at oprette kontaktpersoner, så du kan bruge dem, når du sender en e-mail. De kan også bruges andre steder, som din tablet eller smartphone kan drage nytte af. Til sidst præsenteres du for etiketter, så dine e-mails kan sorteres.

Gmail med app & computer (2. del)


* Ved afspilning lagrer Youtube markedsføring-cookies på din PC.

Alle dine e-mails ligger i den digitale sky, hvilket betyder, at du kan tilgå dem via din computer, smartphone eller tablet. Og det er ligegyldigt, hvor du befinder dig på Jorden, for der er altid åbent for dig. Og dine e-mails er kun i skyen, aldrig fysisk på din enhed.

Du kan indstille, hvordan Gmail skal opføre sig og bl.a. oprette filtre og forhindre Gmail i selv at gemme fejlindtastinger af e-mail-adresser. Bagefter kan du gå i modulet, hvor du kan oprette kontaktpersoner med korrekt information om den enkelte. Dernæst vil du kunne sende en e-mail afsted fejlfrit, så den når frem til modtageren. Disse kontaktpersoner kan en smartphone og tablet også trække på til opkaldslisten og kalenderen, så du f.eks. bliver uafhængig af at skulle gemme kontakter, skulle der ske noget med din smartphone eller du blot køber en ny.

Det andet kursus om Gmail viser dig også, hvordan du opretter etiketter, så du kan sortere dine e-mails. Hvis du f.eks. køber noget over internettet, og du modtager en faktura vedhæftet en e-mail, kan det jo være praktisk at samle alle dine fakturaer ét sted.

Gmail på computer:
Hjemmesiden Gmail

App’en findes til følgende enheder:
Google Play (Android)
App Store (iOS)

Mere på ekurser.nu